reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

oj ja sie dzis kijowo czuję słabo mi jakoś i głowa mnie w pracy tak bolała ,że cho cho  :(-ale żadnych tabletek oczywiście nie biore ,zresztą zawsze wychodze z założenia ,że jesli wytrzymuje ból,to jakoś przeżyje no chyba ,że już ledwo zipie to wtedy moge ewentualnie coś łyknąć ale raczej tego nie robie  :).A wogóle to mnie mdli i śpiąca jestem może to ciśnienie takie jakieś dzisiaj bo zasypiam dzis na stojąco  :laugh: Aluś wierzę w Ciebie napewno Ci się uda ::) ;D

reklama
Alek głowa do góry!!! Ja też się strasznie boję, mam rozterki, ale przecież dzieci jest mnóstwo. dlaczego my mamy ich nie mieć, i to zaraz? Inni się nie starają i mają, a my jak sie staramy, to nie ma szans,natury nie oszukasz - musi być dzidziuś i już!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

zula pisze:
Alek głowa do góry!!! Ja też się strasznie boję, mam rozterki, ale przecież dzieci jest mnóstwo. dlaczego my mamy ich nie mieć, i to zaraz? Inni się nie starają i mają, a my jak sie staramy, to nie ma szans,natury nie oszukasz - musi być dzidziuś i już!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
no w sumie... ;) ale wiesz, może jak by wszystko było takie proste to nie spotkałybyśmy się tutaj... :)

ESIA ZAŁOZYMY KLUBIK WYTRZYMAŁYCH   NA DŁUGOSC CYKLU-hi hi hi ;D ,bo ja nigdy w zyciu nie miałam takiego cyklu a pierwszą @ dostałam w wieku 12 lat a teraz mam 31  czyli miesiączkuje od 19 lat i mój najdłuższy cykl jedyny raz trwał 33-34 dni a zazwyczaj mam 29-30 dniowe - ::) takie cuda to sie u mnie w organiżmie jeszcze nie zdarzały-ale zawsze jest ten pierwszy raz  ;D

LANA pisze:
ESIA ZAŁOZYMY KLUBIK WYTRZYMAŁYCH   NA DŁUGOSC CYKLU-hi hi hi ;D ,bo ja nigdy w zyciu nie miałam takiego cyklu a pierwszą @ dostałam w wieku 12 lat a teraz mam 31  czyli miesiączkuje od 19 lat i mój najdłuższy cykl jedyny raz trwał 33-34 dni a zazwyczaj mam 29-30 dniowe - ::) takie cuda to sie u mnie w organiżmie jeszcze nie zdarzały-ale zawsze jest ten pierwszy raz  ;D
o to i ja się zapiszę do klubu- lipcowo -sierpniowy cykl 56 dni ;D

reklama
a to fakt ,o tym zapomniałam ;D 9 miesięcy ciąży+9 miesięcy karmienia cycuchem =18 miechów bez @-to było super ::) ;D

Do góry