reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no tak, nie potrafie o niczym innym mysleć, obserwuje się ciąglę. mam ochote zrobić test jutro, ale moja druga połowa upiera się, że lepiej poczekać do poniedziałku, wtorku, żeby niepotrzebnie sie nie denerwować. Co o tym myslicie, poczytałam, że około 50% wczesnych ciążu ulega poronieniu przy pierwszej miesiączce po zapłodnieniu?! słyszałyście o tym? co sądzicie?

TAk to prawda Nemezis pisała że 50% wczesnych ciąż jest usuwanych z @ ze względu na zaburzenia chromosomalne komórki jajowej - i to jest naturalne odrzucenie przez organizm.
Ale nie myśl o tym - myśl pozytywnie ,żeby @ nie przyszła.

bardzo Wam kobitki dziekuję za powitanie, to tak miło pogadać z kimś kto przeżywa podobne rozterki, co ja. Wiem, że nie zwariowałam.... :laugh: :laugh:
wiecie im więcej czytam, tym bardziej sie obawiam, że mogę być w ciązy, ale mogę ja stracić przy zbliżającym się okresie- z fachowej literatury. Dlatego nawet wzięłam sobie zwolnienie, staram się bardzo wypoczywać...może to pomoże... :-[

więc to prawda z tym @. Nie dośc, że męczymy się z tym przez całe życie, to jeszcze tak potrafi zaszkodzić....Podpowiedzcie mi kobitki- jesli tym razem klapa- stosujecie jakieś "lepsze" pozycje, coś robicie, że ułatwić zajście w ciążę? ja słyszałam- a nawet czytałam w poradniku, że pozycja na pieska jest zalecana przy trudnościach z zajściem w ciąże?! ::)

Anusienko - powodzenia!!!!!
ja robilam test w tydzień po spodziewanym terminie @ i od razu zrobiła sie wielka gruba różowa kreska!!!
Witaj Zula!!! - trzymam kciuki!!!

Magdalenko - nie martw sie będzie dobrze:))))

Przesyłam Wam mnóstwo fluidów:)))))))

Elzbietko jak tam???
Gdzieś czytalam ze test najlepiej robić po ok. 6 dniach od spodziewanej @.

reklama
Do góry