reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

gin wlasnie nie wie co mi.Dal mi konska dawke estrogenow na odbudowwanie sluzowki i troche bylo lepiej.teraz znowu zaczelam Jezeli to nie bedzie @ .A tylko krwawienie to musza mnie wyczyscic pobrac cos tam do badania i wtedy sie zobaczy co jest.Teraz jak mnie badal to nic nie wyszlo usg tez bylo ok.

reklama
Magdalenko bidulko nie martw się skarbie napewno się skończy wszystko pozytywnie skoro usg nic nie wykazało  to nicpowaznego Ci nie jest to poprostu może jakies zaburzenia hormonalne .Trzymaj sie kochana i nie martw   :)

Dziekuje za slowa otuch ja jeszcze sie jakos trzymam.Co ma byc to bedzie.Nawet jezeli bede musiala byc lyzeczkowana.Moze to pomoze w zajsciu.Bedzie swieza sluzowka gotowa na malenstwo.

reklama
ja bardzo chetnie zapomne...
sama nie wiem, nie mam żadnych objawów ani ciązowych, ani na @ ::) ::). boli mnie tylko brzuch, ale to chyba juz ze dwa tygodnie tak mnie boli.
@ w dalszym ciągy nie ma, test w 3 dniu po spodziewanej @ negatywny (?)

Do góry