reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja jeszce nie jestem w ciąży ale mamy z mężem taki zamiar choć mam wiele wątpliwości czy ktoś mi może doradzić co mam robić mam już synka 2 latka i 7 miesięcy jest bardzo żywym dzieckiem wszędzie go pełno nie wiem czy dam sobie rade z nim i jeszcze z takim maluszkiem. Pomocy

Witaj Mila w NASZYM GRONIE ;D A RADE NAPEWNO SOBIE DASZ ZANIM ZAJDZIESZ W CIĄŻE I JESZCE DOLICZ OKRES CIĄŻY 9 MIESIĘCY TO tWÓJ PIERWORODNY MALUSZEK JUŻ TROSZKE PODROŚNIE I NAPEWNO BĘDZIE GOTOWY NA RODZEŃSTWO ;DnAJWAŻNIEJSZE JEDNAK JEST TO ABY DECYZJE O DZIECKU BYŁA DECYZJA PRZEMYŚLANĄ I WASZĄ WSPÓLNĄ-POWODZENIA :)

no witam was kochane!!
byłam, przezyłam, wyniki dopiero za tydzień ::) ::), ale bedzeimy cierpliwie czekac :) :)
na badaniu ni ebyło tak strasznie, trwało toto pół godziny i było baaardzo głośno (jak by po oby stronach głowy były umieszczone uruchomione silniki od ciągnika ::) ::) ::) ). kontras dali, ale nawet nie odczułam tego :) :)

dziewczynki, mam pytanie odnośnie testu Quick (tez z dzidzią w reczniku)... czy po zrobieniu testu (jakiegolwiek ciązowego) "rozbrajacie" go?? bo ja dzisiaj zrobilam test przed rezonansem i niestety pokazala sie jedna krecha, ale jak go wlaśnie rozbroilam, zaraz za polam okienka (tego co kreski w nim widac) była caerwona krecha ??? ??? ??? ??? o co chodzi??czy ona jest tam zawsze?czy to moze błąd fabryczny testu i jest fasolka??

o rany Elżbietko ja nigdy nie rozbrajałam teściku ale chyba następnym razem to zrobie nie wiem co Ci napisać nie mam zielonego pojęcia co to może znaczyć ,ale ja trzymam za CIEBIE mocno kciuki aby tynm razem ta własnie kreseczka była tą upragnioną która daje znac o fasolce w Twoim brzuszku ;D

reklama
no Elżbietko to teraz trzymam kciuki za dobre wyniki z badania :) !!!
a co do teściku to nie mam pojęcia, bo nigdy go nie rozbierałam..hihi..ale myślę, że on może być właśnie tak skonstruowany, że to okienko które widać jest tym właściwym co do wyniku.., chociaż kto to wie ??? mam nadzieję, że w Twoim przypadku to wada fabryczna testu i...kreseczka się schowała, żeby była niespodzianka ;D a po co Ty właściwie rozbierałaś ten test??? ;)

Do góry