reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja obudzilam sie dzis przed 8 :( no coz...meza tez obudzialm bo tak sie umowilismy...i dzis mi jest b ardzo niedobrze!!!! nawet jak jeszcze lezalam to tak mna szarpalo ze szok!heh no coz ide sie teraz zas polozyc:)

reklama
anusieńka pisze:
Czy ktos wie co u Rusałki?
Witajcie;)u mnie wciaz bez zmian- temp pow 37..brzuszek wieczorem bardzo bolał- "znerwicowana" jakaś byłam- kłóciłam sie z każdym i beczałam poł wieczoru ot tak było mi źle..sądziłam, ze pewnie rano już przyjdzie.@..nie ma..piersi nabrzmiałe (ale nie bolą)sluzik białawy-męczący.. przemywam się tantum rosa..dziś troszkę lepiej-poki co nic nie boli...dziś 29dc

A no biedna....ale juz bylam z mezykiem w sklepie bo mialam ochote na paste mniam mniam!!!!! :) a z dnia na dzien coraz gorzej...heh...znow uciekam soe klasc :) caluski siostrzyczko!!! :):)

Rusalko!! za ile dni bedziesz testowac? Bo @ chyba juz nie przyjdzie ;D

no niestety, mimo opóźnień dostałam. ale mimo wsszystko jestem pewna, że byłam w ciąży i po prostu poroniłam jak opisuje to ulotka na teście ciąż.

Dzień dobry dziewczyny!
Przyszłam zameldować, że w galerii brzuszków pojawiła się Rybka - to informacja przede wszystkim dla starszej gwardii babyboom, która miała przyjemność z Rybką rozmawiać tu na wątku starających się ;)

hej

mnie okres dziś już się chyba skończył ale lekarz mówił że po Luteinie może być bardziej skąpy
no i zrobiłam test
wygląda na to że poroniłam bo wyszedł negatywny :(

beznadziejne jest to życie... :(

ania-n i Gochna , przykro mi.
Teraz trzeba myśleć o kolejnym cyklu, żeby owulacja przyszła szybko i żebyście znowu mogły się starać :)

reklama
Do góry