reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzień dobry kobietki :) Przesyłam ciepły uśmiech w ten paskudny, deszczowy poranek :)
Nadal czekam, choć dziś obudziłam się z przeświadczeniem, że @ nie przyjdzie. Zobaczymy...

reklama
Witam :)
Katty mam ale wieki już nie korzystałam.. nawet nie pamiętam, zaraz poszukam i napisze ;p

Silmilier no to czekamy, czekamy i kciuki zaciskamy. U mnie 29 dc ;/ Dziś na pewno @ przyjdzie :D

Widzę, że cosik się ruszyło to nasze forum.
Lilith witaj serdecznie! Mam nadzieję, że trzymasz się cieplutko? Buziaki dla Ciebie.
Silmiriel witaj! Trzymam za Ciebie kciukasy i wysyłam pozytywne fluidki dla wszystkich starających ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-)

Moja dziś ma ostatni termin na przyjście, jeśli cykl 28dniowy wezmę pod uwagę, tylko żadnych objawów na nią nie widzę, może trochę brzuch boli, ale piersi jak zaklęte nic, brzuch płaski jak nigdy... Czekam do niedzieli, męża wkręciłam, ze w niedzielę dostanę, żeby jak coś mieć czas test kupić i mu jakoś romantycznie powiedzieć, bo na razie jestem uziemiona :p

No to oby do niedzieli :)
Mnie właśnie pobolewa co jakiś czas, czasem któryś jajnik i właśnie wtedy myślę, że dostanę. Brzuch mam większy ale to z powodów hmm gastrycznych coś jest nie tak. Ale nie jest typowo opuchnięty. Nie nakręcam się bo w moim przypadku wiem że i tak dostanę na 100% ale za Ciebie mocno kciuki trzymam :)

Blondplatyna całusy dla was :)

Nie ma co czekać do niedzieli... Przyszła... Jak w zegarku 29dc... a sądziłam, że nie przyjdzie, tak tu liczyć na "kobietę' :-p No nic, trzeba się aktywniej przytulać, mąż się nawet cieszy ;-)

Witajcie dziewczyny:-)
Poczytuję was sobie czasem bo normalnie siedzę na staraczkach:-) staram sie o bobasa 2 cykl.. jutro planowow mam dostać @, mam nadzieje ze to się nie stanie ;-) Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie

Hej u mnie nic się nie dzieje. Żadnych oznak na @ czy na ciążę. Mam kilka pryszczy na buzi, ale wcześniej ich nie było.
Katty uwielbiam Twoje fochy:-)

reklama
Agusia, przepraszam, jeśli Cię urażę, ale nie wolisz poczekać do ślubu? Nie chodzi o wiarę, czy coś, ale to spory stres jednak... i załatwień masę

Do góry