reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mamafia Wlasnie czytam ksiazke gdzie używają tego określenia "Mamafia" a twoj nick jak dobrze pamietam byl zaczerpnięty z jakiejś książki?

tak:) Martusia:D książki którą kupilam mężowi po tym jak sie dowiedzieliśmy ze bedziemy mieli dzidzie;)
taka fajna z humorystycznym podejsciem:)
a ty jaka przeczytalas? taka pomarańczowa? nie gruba? bo nie pamietam tytułu chyba "ratunku bede tatą" czy jakos tak

Miło, że tęskniłyście :)
Ja też bardzo, ale nie mogłam się przemóc by wpaść..
Kahaka przesłała pozdrowienia mam nadzieje :)

Poziomki, to dziś lekarz dopiero??
U mnie jutro na pewno @ przybędzie, no ale cóż, to nic nowego :D ciesze się, ze chociaż to na luzie już przyjmuję.

ja sie calymi dniami nudze...
leze nalozku jak sparalizowana przez te bol miednicy...
lekarz kazal mi duzo lezec wiec wychodze na 10 minut na spacer tylko a tak to leze i baki zbijam :-D

jejku nie ma co robic zupelnie...
na kompa wchodzic mi sie nie chce, ksiazki czytac tez nie...
a jak spie za duzo w dzien to potem cala oc nie moge spac:((

eh, kicha...

reklama
Cześc dziewczyny:biggrin2:
Byłam dzisiaj u gina i jednak mam grzybka:-( wiec leczymy:tak: Dostałam nospe forte 3x1 bo normalna się nie sprawdziła
Musze zrobic morfologie i gin powiedział że jeżeli moje złe samopoczucie łączy się ze złymi wynikami to kładzie mnie do szpitala:-( Jutro robie badania
W następna środe mam wizyte i usg.
Buziaki

Do góry