reklama
bellabella
Fanka BB :)
hej dziewczyny:-)dlugo nie pisalam,ale stresa mialam,bo dostalam@,przylazla malpa,wiec mosialam pierwszego dnia krew oddac na chormony,potem bylismy z mezulkiem u urologa,czy u niego wszystko ok,i tez mosial cos oddac;-)mam na dzieje ze sie teraz wyjasni:-)
bellabella
Fanka BB :)
a moze ktoras z was wie,o co chodzi z tymi chormonami?bo gin mi powiedzial ze trzeba to zbadac,ale co mozna z tego wyjasnic?nie mam pojecia
a moze ktoras z was wie,o co chodzi z tymi chormonami?bo gin mi powiedzial ze trzeba to zbadac,ale co mozna z tego wyjasnic?nie mam pojecia
Pewnie przede wszystkim prolaktyne, bo to taki ,,naturalny srodek antykoncepcyjny wytwarzany przez organizm''
poziomki
mama 00 08 11 13 15
bellabella sprawdzenie hormonów na na celu sprawdzenie czy mozesz zajść w ciąże,poniwaz ich niprawidłowe działanie może to wykluczac. jest to pierwsza rzecz jaką się sprawdza bo zbyt niski progesteron powoduje niwydolnośc ciałka żółtego a z tym lączy sie często wysoka prolaktyna. Za wysoki poziom testosteronu powoduje zaburzenia miesiaczkowania i problemy z zajściem itd...
Trzymam &&&&&&&&&&& za dobre wyniki
Mafia nie czuje się wcale jutro ide do gina bo ledwo chodze i mam zawroty głowy a z tego co mówi moja waga schudłam 2 kg.
A to już 7 miesiąc a ja nic na plusie...
Lilith znowu sie odchudzasz??:**
Trzymam &&&&&&&&&&& za dobre wyniki
Mafia nie czuje się wcale jutro ide do gina bo ledwo chodze i mam zawroty głowy a z tego co mówi moja waga schudłam 2 kg.
A to już 7 miesiąc a ja nic na plusie...
Lilith znowu sie odchudzasz??:**
poziomki
mama 00 08 11 13 15
to ok
reklama