reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ooo sugerowałam sie tytulem ale widze, ze rozmowy o pierwszych objawach to tu byly tylko na poczatku ;/

reklama
poki co nic konkretnego :)
tak myslalam,z e wpadne i poczytam o objawach stricte a 2 tys stron mi sie przerzucac nie chce. na razie poczatek cyklu, jalk pod koniec bede miala pytania to skorzystam z oferty :)

kule a nie lepiej żeby już ja zostawili w szpitalu? Bo znów ja wypiszą do domu a tylko się dziewczyna nastresuje:-( trzymam kciuki żeby wszytsko było dobrze&&&&&&&&&&&&&&&&&

sluchajcie z wyciekajacymi wodami nie wysla jej do domu... jak rodzilam byla ze mna na sali taka ala... tez tak miała trafila w południe i jeden dzien lezala w nocy zaczęła rodzić... wszystko bedzie dobrze mam z nią kontakt... bede pisac jak by co:)

reklama
Do góry