reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mononoke jak zachorowałam w 2 miesiącu tak dopiero niedawno wyzdrowiełam
to sie nazywa pocieszenie.... jade w piatek na badania, jak mi sie nie poprawi do tego czasu to pojde do mojego lekarza rodzinnego, moze pozzwoli mi ten bezpieczny antybiotyk.....

magda mnie jajnik nie klul wiec sie pomoge :(

Magda ja powiem tak, jak czekałam na II to tez tak mi sie wydawało ze mnie kłuje. LAski pisały ze to wmawianie bo czasami tak sie zdaża ze tak sobie wmawiamy doo głowy bo strasznie pragniemy a teraz juz wiem. kiedy była owu itp. Więc ci moge napisać że mnie kuły i mówiłam do męża ze owu mam i bzyk a się okazuje ze zaskoczyłam zaraz po @ gdzie to miał byc okres nieplodny... wiec róznie może być... może byc na tak a może nie. Poczekamy do rana choć i mi 2 dni pod rząd słabo wyszły krechy i powaliłam na bete i było jasne ze ciąza!!! Głowa do góry cmok

poziomki no no ale masz czaderskie suwaczki;-)
zuzu prześliczne masz te maleństwo:-) taki nosek słodki:-)
dziewczyny jak wy to robicie, że skan z usg macie taki duży bo ja jak załączm swój to wychodzi taki malutki jak pół A4 jak ostatnio:-(
magda kłucie moze ale nie musi być na fasolkę:-) a co do cienia kreski to logiczne bo masz jeszcze dwa dni:-) myślę że po tym czasie będzie już piękne II:-)
kahaka tulę mocno:*

Hej Kobitki:-) ledwo Was nadrobiłam, ale macie wenę do pisania;-).

Ja pół dnia biegałam z moim Tatuśkiem po mieście i załatwialiśmy sprawy. Masakra.
Boli mnie znowu lewy jajnik i na dodatek prawe żebro:-(. Oto moje tempki:
26.12-okres (1)
27.12-okres(2)
28.12-okres(3)
29.12-okres(4)
30.12-okres(5)
31.12-36,25(6)
01.01.2011-36,70(7)++
02.01-36,48(8)
03.01-36,41(9)
04.01-36,35(10)
05.01-36,46(11)
+- przytulanki
()- dc

Kamia 22
ja zdjęcia robie swoim aparatem cyfrowym ustwiam na efekt spoza szyby bo papier + mocne światło by odbijało i ładnie wychodzi i se poźniej na kompie zwiększam lub zmniejszam rozdzielczość i też w programie prostym otwieram za pomocą painta i tam jest obraz rozciągnij/pochyl i wpisuje 2 razy po 50% i pozniej wg tego czy chce jeszcze ile procent mniej i cacy. Nie wiedziałam nawet ze tez tak ładnie wyjdą takie zdjęcia z papieru przez cyfrówkę...

a nosek to chyba bedzie po tatusiu! eheh ;-)

reklama
Do góry