reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kacha, właśnie dlatego, że myślę o sobie, a zwłaszcza o fasolce mojej, to się waham...Moja ciąża ze startu jest podwyższonego ryzyka, a w przedszkolu to różnie bywa-dzieci chorują, ,łatwo coś złapać...Boję się trochę. Niestety jak skonczy mi się zastępstwo, to zostaję bez kasy - zostaje mi kuroniówka. Dlatego czekam na wizytę u gin - może oa mi doradzi, co zrobić.
Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki! Super, że Twój mąz tak bardzo się angażuje :-)

reklama
Cze Laski:-D

MAMA CZEKAM NA WIEŚCI

Ja cały czas próbuje się wyleczyć ale jakoś mi to marnie idzie:eek: ostatnio miałam taki kaszel że wyżygałam sobie ścieżkę z łóżka do lłazienki:eek::eek::eek::eek::eek:
K... załamka jak ja jestem chora i leże w łózku to słucham że leże i nic nie robie a jak babcia jest chora (bo na śnieg w piżamie wylazła)to leży i jęczy i co mam jej jeszcze współczuć?? Mi nawet nikt herbaty nie poda:wściekła/y: Same wymagania żadnej pomocy,i dlatego zmieniłam taktyke i urządzam awanture o każdą pierdołe która leży nie po mojemu bo rozpastwili się okropnie. Dobra dość narzekań:dry:

Kahaka sliczne ozdoby:-D
W PIĄTEK WIZYTA I USG!!!:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Martusia, różnie to bywa-może spadać stopniowo 2-3 dni przed @, może gwałtownie dzień przed, a niektórym kobietom spada dopiero w trakcie @.

martusia bardzo współczuje stresującej nocy i życzę dużo zdrówka dla męża:-)
poziomki a ja właśnie dziś myślałam co tam u Ciebie:-) szkoda mi Cię, że te choróbsko nie chce Cię odpuścić, uważaj tam na siebie i swoje maluchy:-) a jak tam bardzo ruchliwe są? daj koniecznie znać w piątek:-) ja mam te same usg we wtorek:-)
kahaka jak samopoczucie? choroba choć trochę odpuszcza?

Mi spada np nieraz w dzien 2 a niera z kilka godz przed.jutro ogladajcie rozmowy w toku bedzie o ciazy i o zaplodnieniach

iedna ja to bym chyba tez dostala szalu z rozpaczyjakbycos mojemu m bylo pewnie ciezko to znosisz ja bym nie mogla patrzec jak sie meczy

Ostatnia edycja:
Kamia, ja się czuję dobrze, troszkę w ciagu dnia jeszcze kaszle, ale przynajmniej już w nocy i nad ranem mnie nie męczy. Odliczam dni do wtorku, żeby się chociaż troszkę uspokoić. A Ty może już poznasz płeć :-D masz jakieś przeczucia???

reklama
no to razem odliczamy bo ja juz jak na szpilach siedzę:-)
dobrze, że chociaż w nocy możesz się troche wyspać:-)
przeczuć nie mam;-(, bardzo bym chciała córeczkę ale staram się nastawiać na synka żeby potem nie psuć sobie radości z ciąży jakiś głupim rozczarowaniem na zasadzie: "miała byc córka i basta a jest synek".
kule ja się tak nastawiam, ze pozanam juz płeć że jak maluch sie nie pokaże to chyba będę tak długo będę gnębic lekarza aż zobaczy;-):-p:happy2:ja już chcę kupować ubranka dla konkretnej płci a nie takie unisex:-)

Do góry