reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam się porannie przy kawce:DD
moz-screenshot-3.png

Witam, u mnie dopiero 1 dzień spóźnia się, piersi mam nadal bardzo czułe, sutki i tak u dołu . Wczoraj gdy leżałam i próbowałam złapać większy,głębszy oddech to dostałam - hmm skurczu czy może tak potwornego bólu/kłucia jajników, że mało się nie popłakałam i zaraz mi przeszło. Staram się trzymać się swojego postanowienia, że zatestuję dop. tydzień po spodziewanej @. Nie wiem czemu tak mi się uroiło w głowie, że te kłucie jajników, które pojawiło się tydzień przed okresem to spóźniona owulacja i że cykl będę miała dłuższy,a @ dostanę później. Z jednej strony chciałabym już zrobić test a z drugiej wolę poczekać żeby się nie rozczarować, że np. zrobie test i wyjdzie I kreska,a po paru godz. przyjdzie wstręciucha.
Kochane, jak tam samopoczucie u Was?
Anuszka życzę Ci z całego serca aby to była zagnieżdżająca się fasolka.
Wydaje mi się, że plamienie implantacyjne nie u wszystkich musi występować, prawda? Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić :]

Ostatnia edycja:
anuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&

bede na dluzej wieczorkiem, bo po korkach jedziemy bratu pomoc w przeprowadzce

dostalam dzis nareszcie @ wiec zaczynam od nowa :-)

dominikanie musi wystepować u mnie np nmie było:-) mądrez myślisz z tym żeby jeszcze poczekać z testowaniem na wypadek dłuższego cyklu, ale sama wiem jak trudno Ci będzie wytrzymać:baffled: ale warto bo ja tak właśnie miałam i tydzień po terminie @ zobaczyłam 2 piękne kreseczki, a owu miałam 4 dni przed terminem @ więc jakbym zrobiła w dniu spodziewanej to pewno bym zoabczyła jedną:-)

reklama
:-) to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesyłam Ci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~testujesz teraz czy czekasz do rana?

Do góry