reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A jak objawy na @? Bo sikanie to objaw na fasolinkę ;)
Ja dziś mierzyłam temp i o 0,1 wyżej niż wczoraj... muszę poczytać jakie są zasady-tzn jaka zmiana co oznacza bo jeszcze nie kumata jestem ;)

reklama
Martusia, nie wiem czy coś czuję na @ bo się zupełnie przestałam wsłuchiwać w siebie. Jutro mam mieć spadek, na pewno przyjdzie a później @, więc takie czy inne objawy wrażenia na mnie nie robią :)
Widziałam Twoją temeraturke jak odwiedzałam inne wykresy u przyjaciółek. Na razie sobie spokojnie mierz i śluz notuj, bo z nim łatwiej nam będzie coś wyznaczyć.

Kwiatuszqu, ja nie wiem czy to pająk.. patrzyłam na zdjęcia z pogryzienia pająków i wyglądają zupełnie inaczej. U mnie nie ma ropy, nic na zewnątrz nie spuchło i nie ma też żadnej wielkiej różowej obwódki. To wygląda jak ugryzienie wampira :D i w jego miejscu są strupki, napuchnięte to mam pod spodem, jakby w ramieniu i to tak rośnie. Strupki trochę się powiększają. A i co najważniejsze, one nie są jak przy typowej rance na zewnątrz a jakby w głebi. Coś jak po ospie ślady zostają głębokie. Uczucie mam takie, jakbym ciągle dostawała zastrzyk domięśniowy i cholernie swędzi i piecze :(

Witam,
ja dzisiaj "walczę" z Włochami, zaganiana, ogólnie zamieszanie w firmie. Nawet chwili nie ma żeby usiąść i zjeść śniadanie....
Chciałam tylko powiedzieć że od godziny mocno boli mnie prawy jajnik, aż promieniuje na kręgosłup:sorry2:. Napewno to nie jest owu. Mam nadzieję że to dobry znak. No jeszcze tydzień do testowania. Mam nadzieję że wytrzymam.
Buźka, ja odezwę sie dopiero pewnie w niedzielę, jutro mam imprezę firmową więc mam nadzieję że się troche wybawię.
Poziomki, gratuluję pozytywnych wieści od lekarza. Często masz te wizyty. Ale pewnie przy blixniakach to jest ich dwa razy więcej niż normalnie ;)
Martusia, smaka mi narobiłaś na szarlotkę. Ja co prawda nie zdążę upiec sama, ale zachaczę chyba w drodze do domu o cukiernię.

Witam, dzisiaj teoretycznie powinnam dostać @, ( teoretycznie dlatego, że 6 dni przed @ kuł mnie jajnik i nie wiem czy to spóźniona owu czy ... ;) ) dziś jest 30dc i powinnam dostać @, jedyne co mogę stwierdzić to, to że moje sutki są bardziej czułe na dotyk i czuję jakby wilgoć i non stop spałabym, nie wiem co ma do tego czkawka ( czy to jakiś objaw czy jak) ale ostatnio pare razy zawitała, no i siusiu częściej robię. Nie wiem co sobie myśleć, nie chcę się nakręcać ani nic. Podbrzusze mnie nie ciągnie, nie boli - nie mam żadnych objawów które jak dotąd zawsze wskazywały nadejście @. Z jednej strony zrobiłabym test, ale obawiam się rozczarowania 1 kreską, bo może owu się spóźniła, albo po prostu o pare dni cykl mi się wydłuży. Dlatego zastanawiam się czy nie testować za 7-8dni, chyba że wstręciucha przyjdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Widze że się nie rozpisałyście:-D
Dominika wchodzisz w ustawienia-edytuj sygnature i tam wklejasz BBCODE

Gin mi powiedział że jestem super pacjentką do sn więc mi ulżyło :-D
Z bliźniakami szczególnie jednokosmówkowymi trzeba często być u lekarza i usg jest co ok 2 tygodnie.

Zjadłaaaa bym sernika:baffled:

Do góry