reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja sobie chyba film puszczę zaraz.. mojego oczywiście znowu wcięło, już się nakręcam, że pewnie zaś nie wróci .. a jutro do tego dentysty ma iść ze mną ..

reklama
Dziewczynki u dentysty będzie dobrze
Lilith jesteś dzielna i dasz radę trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
Wisienka Twój syn też da rade i również trzymam &&&&&&&&&&&&&
Kahaka co ja mogę Ci poradzić moja świnka ma 3 latka i od małego jest przyzwyczajona do różnych dziwnych rzeczy z czasem i twoja się nauczy i przyzwyczai a dla ciekawostki powiem że jak mamy przytulanki to ona albo się patrzy albo tak rozrabia że musimy przerwać zająć się nią i dopiero możemy dokończyć;-)

O, mój już wraca to zabieram mała i idziemy z obiadem robić :)

Co do zwierzaków, to mój królik ma od czasu jak wam pisałam [ co tak latała za mną ] dalej manie podgryzania mnie po nogach.. co gorsza ona jest na wolności od rana do nocy.. :D

Wiśienka to leż koniecznie :-) Ją po 16 też leżałam a co troszkę Akrobatyki.....:p teraz biorę się za porządki może którąś ma ochotę mnie odwiedzić :-) pomoc :-)

reklama
Do góry