Nie ma nigdzie eutyroxu,w całej Polsce. Nie ma go w hurtowni, powinna w aptece od razu Ci powiedzieć. Ja kupiłam Letrox,to ten sam skład.Pytanie stad bo lekarz mi powiedział ze 1 krwawienie to nie jest jeszcze miesiaczka. Tylko oczyszczanie po poronieniu. Ze najlepiej odczekac jeszcze z miesiąc, a ze sie udalo.... Tak przepisał duphaston luteine i euthyrox ktorego dzis szukałam w caalym trójmieście.
reklama
Ile masz lat.Ja 44 i jestem w 22tygodniu ciąży. 4 lata temu straciliśmy i staraliśmy się tyle czasu i w październiku znowu strata, a teraz już musi być dobrze. Nie załamuj się, dopóki jest nadzieja to trzeba walczyć.W moim wieku to ciezko zajsc w ciaze a kolejna... druga- kolejny cud tylko poprzednia niestety stracona.
Zabulinka_86
Fanka BB :)
W Szczecinie już jest. Tydzień temu kupiłam.Nie ma nigdzie eutyroxu,w całej Polsce. Nie ma go w hurtowni, powinna w aptece od razu Ci powiedzieć. Ja kupiłam Letrox,to ten sam skład.
Wiatraki
Cześć, 27.06 straciłam ciąże, obumarcie i poronienie bez zabiegu, farnakologii w 11 t.c. Mam 35 l. Myślałam, że po tym już nie będę chciała, ale chcę się starać. Mimo, że mam 35l nie czułam się stara, do teraz... Po poronieniu czuje się stara i do niczego. Chciałabym jeszcze jedno dziecko, mam już jedno, 8 lat. Pierwsza ciąża bez komplikacji, bez problemów z zajściem, jedyną komplikacja było CC, ale wiek minus 8 lat. Teraz też nie miałam problemu z zajściem. Lekarz uważa, że to był nieszczęśliwy przypadek, nie zaleca po pierwszym poronieniu żadnych badań. Fizycznie czuję się dobrze. Psychicznie, same wiecie z tym, że bardzo chcę dziecka. Podjęliśmy decyzję z mężem, że się staramy. Czy Wy po pierwszej stracie wykonywalyscie badania? Zwłaszcza po 35 roku i, czy udało Wam się szczęśliwie urodzić. Tyle pytań. Pozdrawiam.
Fado123
Ja poroniłam 2 razy ,i żadnych badań nie wykonywałam ,oprócz podstaw ,morfologia ,tsh cukier, mocz , nie załamuj się , ja mam 32 lata i 1 dziecko w drodze ,myślę że to poronienie to był faktycznie przypadek , których tu na forum masa ,więc głowa do góry , myślę że jeśli po 1 @ wszystko się ładnie zagoi to możecie działać ,i na pewno się udaCześć, 27.06 straciłam ciąże, obumarcie i poronienie bez zabiegu, farnakologii w 11 t.c. Mam 35 l. Myślałam, że po tym już nie będę chciała, ale chcę się starać. Mimo, że mam 35l nie czułam się stara, do teraz... Po poronieniu czuje się stara i do niczego. Chciałabym jeszcze jedno dziecko, mam już jedno, 8 lat. Pierwsza ciąża bez komplikacji, bez problemów z zajściem, jedyną komplikacja było CC, ale wiek minus 8 lat. Teraz też nie miałam problemu z zajściem. Lekarz uważa, że to był nieszczęśliwy przypadek, nie zaleca po pierwszym poronieniu żadnych badań. Fizycznie czuję się dobrze. Psychicznie, same wiecie z tym, że bardzo chcę dziecka. Podjęliśmy decyzję z mężem, że się staramy. Czy Wy po pierwszej stracie wykonywalyscie badania? Zwłaszcza po 35 roku i, czy udało Wam się szczęśliwie urodzić. Tyle pytań. Pozdrawiam.
Wiatraki
Dwa razy Ja się obawiam, że u mnie też może się powtórzyć :/ Tyle lat nie mogłam zdecydować się na drugie dziecko a jak już się zdecydowałam, bez problemu zaszłam, super, wszystko miało być dobrze a od pierwszej wizyty u ginekologa (niestety nie mojego, bo był niedostępny) tylko stres i nerwy a w końcu strata... Wspaniale, że u Ciebie teraz wszystko dobrze i jesteś w szczęśliwym oczekiwaniu Ja na razie wypoczywam, planuje badania ogólne, nadal biorę witaminy i jeszcze badanie ginekologiczne 24.07,czy wszystko jest w porządku. W pierwszej ciąży nie czułam strachu o jej przebieg a teraz, ogromna obawa, że się powtórzy...Ja poroniłam 2 razy ,i żadnych badań nie wykonywałam ,oprócz podstaw ,morfologia ,tsh cukier, mocz , nie załamuj się , ja mam 32 lata i 1 dziecko w drodze ,myślę że to poronienie to był faktycznie przypadek , których tu na forum masa ,więc głowa do góry , myślę że jeśli po 1 @ wszystko się ładnie zagoi to możecie działać ,i na pewno się uda
Fado123
Nie możesz myśleć ,że będzie tak samo , jestem pewna że się uda i będzie okDwa razy Ja się obawiam, że u mnie też może się powtórzyć :/ Tyle lat nie mogłam zdecydować się na drugie dziecko a jak już się zdecydowałam, bez problemu zaszłam, super, wszystko miało być dobrze a od pierwszej wizyty u ginekologa (niestety nie mojego, bo był niedostępny) tylko stres i nerwy a w końcu strata... Wspaniale, że u Ciebie teraz wszystko dobrze i jesteś w szczęśliwym oczekiwaniu Ja na razie wypoczywam, planuje badania ogólne, nadal biorę witaminy i jeszcze badanie ginekologiczne 24.07,czy wszystko jest w porządku. W pierwszej ciąży nie czułam strachu o jej przebieg a teraz, ogromna obawa, że się powtórzy...
Wiatraki
Pozdziwiam Cię, czuć od Ciebie siłę i wspaniale, że przekazujesz ją dalejNie możesz myśleć ,że będzie tak samo , jestem pewna że się uda i będzie ok
Wiatraki
Hej a jak wyglądał u Was powrót płodności? Czy po poronieniu, przed @ występuja dni płodne? I, jak obliczac cykl... Czy pierwszy dzień krwawienia poronnego liczyć jako pierwszy cyklu?
U mnie mija 20 dzień od straty.
Bez zabiegu i farmakologii.
Wczesna ciąża.
Za tydzień lekarz.
U mnie mija 20 dzień od straty.
Bez zabiegu i farmakologii.
Wczesna ciąża.
Za tydzień lekarz.
reklama
elizadziworska
Zaciekawiona BB
Wiatraki, gdzie się leczysz?Moja bliska przyjaciółka poroniła i zaczyna walczyć od nowa. Tym razem z Invictą.