reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy Chrzciny???

reklama
Myślicie, że jakbym księdza pourabiała odpowiednio i obiecała kościelny w przyszłym roku to mam szanse na chrzciny jakoś niedługo?? Gniecie mnie to jakoś, że nie mogę, ale kościelnego nie daliśmy rady w tym roku :(

kachna jak obiecasz koscielny za rok to chyba sie zgodzi

karolla kreche na szwagierke a impreza i tak sie uda

aska ty to dobrze wymyslilas

my robimy chrzest w restauracji w tej samej co dzien wczesniej wesele nasze bedzie ale my robimy chrzest emilki i mojego siostrzenca wiec razem 60 osob : z naszej rodziny , z rodziny mojego szwagra i mojego meza wiec bedzie impreza na calego

Karolla, ja się coraz mocniej utwierdzam w przekonaniu, że nawet jeżeli nie mamy tego samego męża, to na pewno mamy wspólną szwagierkę :) Bo to chwyt dokładnie w stylu mojej ::)

Ja wymysliłam sobie ze zrobim chrzciny u babci na wsi z tego względu, ze moja jedna siostra ma dwójkę, a druga trójkę dzieci.
Ale jak powiedzieliśmy teściowej to zrobiła taką minę, ze sama niewiem co myśleć ??? ??? ???. Więc chyba zrobimy w knajpie w Warszawie obiad. No ewentualnie u mojej siostry, bo ona ma duże mieszkanie :-[ ::) :(
I juz cała koncepcja poszła w p.... piiiiiiii :mad: :mad: :mad:

Ewako a olej teściową. Ja jak mojej powiedziałam, że bedą kameralne chrzciny to też zachwycona nie była. No, ale w końcu to moje dziecko i my decydujemy co i jak.

Karolla szwagierka chyba jak wszystkie (no przynajmniej trochę jak moja)

Ja akurat mam super teściową ! Moja szwagierka też nie jest zła tylko ma czasem jakieś dziwne klimaty dzwoni i mówi że bardzo by chciała
być na tych chrzcinach ale nie moze, jednak w czwartek bedzie w Gdańsku przywieźć swojego synka na roczek tu do babci ale w sobote musi
wracac do Krakowa heh już mi wszystko jedno ! BYleby pogoda w niedziele była !

reklama
Do góry