reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy Chrzciny???

reklama
Dzięki dzięki :)
Misiek zwalił w kościele taką kupę, że nie dość że było słychać i ludzie się zaśmiewali to jeszcze śmierdziało okrutnie :) zaraz po przyjściu do domku go przebrałam bo miał wszystko w gówienku hehehe. Tak uczcił swój wielki dzień.

sęk w tym że to jeszcze przed chrztem :) zanim ksiądz go polał wodą :) nastała cisza i Misiek idealnie się w nią wbił ze swoją mega kupą :)

No Michałek umiał wybrać najlepszy moment, aby zaznaczyc swą obecnośc ;D
Magduska ślicznie wyglądaliści na chrzcinach, czapka Michałka wzorowa.

Magduska pięknie wyglądasz i Misio hmmm zakochałam się ::) ::) ::) ::) ja też na swoich chrzcinach zrobiłam mega kupke ;D

Moja szwagierka nie ma kościelnego ślubu bo nie chce i dlatego to jest przeszkoda w sumie powiem szczerze mam ją gdzieś
krzyczy przez telefon że nie bedzie chrzestną to niech sie chajtnie kurcze co ja bede czekać z chrztem do czasu jej ślubu oszalała :(
no nic jedziemy w tym tyg do naszego znajomego księdza mój brat jako chrzestny ma miec zaświadczenie że jest praktykującym katolikiem
taaa tylko skad on to weźmie mieszka w Bremie i nie pojedzie po jakiś świstek taki kawał kurcze ale u nas jest biurokracja!

Ehhh, ja to miałam dobrze. Chciliśmy Krzysia w mojej rodzinnej parafii i oczywiście ksiadz znajomy, bo kilka lat bawiłam się ze scholką. Nikt nie musiał miec zadnych papierków, ani świstka o bierzmowaniu, ani o spowiedzi, ani zadnych nauk przedchrztowych ;). Niestety ksiądz za tydzień odchodzi na emeryturę, więc z następnym dzidziusiam juz tak łatwo nie będzie ;)))

reklama
Karolla, to trafiliscie na niezlego formaliste. Moj odpuscil aswiadczenia od chrzestnej :-) Ona z Londynu i stwierdzil, ze co bedzie dziewczyna tam sie lamala :-) Tylko tutaj ma obiecac uroczyscie, ze jest dobra katoliczka ;-)
Ale tak to jest miec fajowego ksiedza :-)

Do góry