reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Dzięki dzięki
Misiek zwalił w kościele taką kupę, że nie dość że było słychać i ludzie się zaśmiewali to jeszcze śmierdziało okrutnie zaraz po przyjściu do domku go przebrałam bo miał wszystko w gówienku hehehe. Tak uczcił swój wielki dzień.
Misiek zwalił w kościele taką kupę, że nie dość że było słychać i ludzie się zaśmiewali to jeszcze śmierdziało okrutnie zaraz po przyjściu do domku go przebrałam bo miał wszystko w gówienku hehehe. Tak uczcił swój wielki dzień.
Madzia_S
Matka Polka
Całe zło z niego po chrzcie uszło... ;D
Magduska pięknie wyglądasz i Misio hmmm zakochałam się : : : : ja też na swoich chrzcinach zrobiłam mega kupke ;D
Moja szwagierka nie ma kościelnego ślubu bo nie chce i dlatego to jest przeszkoda w sumie powiem szczerze mam ją gdzieś
krzyczy przez telefon że nie bedzie chrzestną to niech sie chajtnie kurcze co ja bede czekać z chrztem do czasu jej ślubu oszalała
no nic jedziemy w tym tyg do naszego znajomego księdza mój brat jako chrzestny ma miec zaświadczenie że jest praktykującym katolikiem
taaa tylko skad on to weźmie mieszka w Bremie i nie pojedzie po jakiś świstek taki kawał kurcze ale u nas jest biurokracja!
Moja szwagierka nie ma kościelnego ślubu bo nie chce i dlatego to jest przeszkoda w sumie powiem szczerze mam ją gdzieś
krzyczy przez telefon że nie bedzie chrzestną to niech sie chajtnie kurcze co ja bede czekać z chrztem do czasu jej ślubu oszalała
no nic jedziemy w tym tyg do naszego znajomego księdza mój brat jako chrzestny ma miec zaświadczenie że jest praktykującym katolikiem
taaa tylko skad on to weźmie mieszka w Bremie i nie pojedzie po jakiś świstek taki kawał kurcze ale u nas jest biurokracja!
Ehhh, ja to miałam dobrze. Chciliśmy Krzysia w mojej rodzinnej parafii i oczywiście ksiadz znajomy, bo kilka lat bawiłam się ze scholką. Nikt nie musiał miec zadnych papierków, ani świstka o bierzmowaniu, ani o spowiedzi, ani zadnych nauk przedchrztowych . Niestety ksiądz za tydzień odchodzi na emeryturę, więc z następnym dzidziusiam juz tak łatwo nie będzie ))
reklama
Karolla, to trafiliscie na niezlego formaliste. Moj odpuscil aswiadczenia od chrzestnej :-) Ona z Londynu i stwierdzil, ze co bedzie dziewczyna tam sie lamala :-) Tylko tutaj ma obiecac uroczyscie, ze jest dobra katoliczka ;-)
Ale tak to jest miec fajowego ksiedza :-)
Ale tak to jest miec fajowego ksiedza :-)
Podziel się: