reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy Chrzciny???

Kachna321bum pisze:
Aska K pisze:
Matko kochana, objechalam dzisiaj cale miasto ( coz za wies) , zeby kupic Marcelowi ubranko na chrzest i nic nie bylo:( a co mi panie w sklepie proponowaly to szok...biale spichy, do tego biala koszulka i biala czapka!!Ło matko!!! Dobrze, ze do 9 lipca jeszcze troche czasu to moze sie gdzies dalej wypuszcze na zkupki, albo uszyje...tzn krawcowa nie ja:) Ale za to kupilam sobie spodniczke i bluzeczke. Pokaze pozniej na watku zakupowym:)
A umnie w lumpeksie biały garniak w cieniutkie czarne paseczki, koszula i byty za 25 zeta, Ach a Jankowi nie potrzebny :( A już chciałam kupować

A gdzie ten lumpeksior?:)
Ja zakupilam juz biala koszule:) Jeszcze spodnie, muche i buty. Bez marynary, bo pewnie bedzie goraca. A co jak bedzie zimno? No to pewnie jednak kupie ta marynare. Jutro sie wypuszczam na miasto:)

reklama
lumpeksior u mnie pod domem :) Ale taki raczej stragan i jeszcze tam nic nie kupowałam :( A może zpytam, czy coś mają dla chłopcówbo czsem jak jakiś sukienusi maleńkie wywieszą to aż miło popatrzeć :)

Do góry