reklama
Byliśmy wczoraj wieczorem u księdza, moj brat może być chrzestnym tylko dostał karteczke do spowiedzi ale siostra Tomka nie moze ze względu
na brak tego ślubu i ksiądz mówił nam że kiedy chrzcił jej dziecko to mówił jej jaki są konsekwencje braku ślubu kościelnego a ta nam nic nie powiedziała
ze nie może być chrzestną ale już mamy nową matkę chrzestną moja kuzynkę i powiem szczerze jakoś mnie nie martwi fakt że szwagierka nie bedzie
może przy drugim dziecku ...heh a wiec 25 czerwca idziemy do kościólka !
na brak tego ślubu i ksiądz mówił nam że kiedy chrzcił jej dziecko to mówił jej jaki są konsekwencje braku ślubu kościelnego a ta nam nic nie powiedziała
ze nie może być chrzestną ale już mamy nową matkę chrzestną moja kuzynkę i powiem szczerze jakoś mnie nie martwi fakt że szwagierka nie bedzie
może przy drugim dziecku ...heh a wiec 25 czerwca idziemy do kościólka !
blond
mama dwoch urwiskow
to przynyjmniej macie juz jedno z glowy
Ech Misia na temat szwagierki to mi sie gadac nie chce teraz dowiaduje się że jak nie bedzie chrzestną to chyba nie przyjedzie na chrzest
kurna jaki foch jutro idę zamówić obiad w restauracji na 10-12 osób bo w domu nie pomieszcze tylu i nikt niestety nie pomoże mi
w przygotowaniach a sama nie dam rady ! :-[ :-[
kurna jaki foch jutro idę zamówić obiad w restauracji na 10-12 osób bo w domu nie pomieszcze tylu i nikt niestety nie pomoże mi
w przygotowaniach a sama nie dam rady ! :-[ :-[
blond
mama dwoch urwiskow
madry szwagierka wiedziala , ze nie moze byc chrzestna i tego nie powiedziala oj karolla wspolczuje ci tym bardziej , ze to nie twoja wina a ona nie przyjdzie kurcze jaka obrazalska , a przeciez to swieto oli
ło Boziu Magduska dopiero teraz dotarłam do zdjęć Michasia z chrzcin wow laska z Ciebie niesamowita, wyglądalaś super na chrzcinach!!! hihi, Misio bardzo ładnie wyglądał, hehe ale mu z tą kupką wyszło
Karolla wiesz co, to chyba jakiś żart to zachowanie Twojej szwagierki, widać że kompletnie nie dojrzała do bycia chrzestną, co to za postawa roszczeniowa??? Wiesz co Karolla myśmy wydali mega przyjęcie bo było 33 osoby zaproszone i w ogrodzie zrobiliśmy imprezę... było ciężko, ale pomagali nam rodzice no i wyszło super. Jakbym miała sama wszystko przygotować to bym też knajpkę zamawiała...
Karolla wiesz co, to chyba jakiś żart to zachowanie Twojej szwagierki, widać że kompletnie nie dojrzała do bycia chrzestną, co to za postawa roszczeniowa??? Wiesz co Karolla myśmy wydali mega przyjęcie bo było 33 osoby zaproszone i w ogrodzie zrobiliśmy imprezę... było ciężko, ale pomagali nam rodzice no i wyszło super. Jakbym miała sama wszystko przygotować to bym też knajpkę zamawiała...
Magduska
Mama 2 super chłopaków
No my robiliiśmy obiadek po chrzcinach u moich rodziców. MIeszkają 100 metrów od kościółka w którym chrzciliśmy... i mają zacienione mieszkanko a akurat był upał tego dnia. Wyszło super... zrobiliśmy zakupki i ja przygotowałam chłodnik z botwinki i sałatki, moja babcia zrobiła mnóstwo zrazów moja mama kotlety w chrupkach i mielone malutkie klopsiki, no moja siostra obrała ziemniaki i jeszcze pogotowała jakieś kasze a mój mężuś poustawiał stoły, ponakrywał do stołu i na imprezie rozlewał wino I było super!!
zazdroszcze wam ja praktycznie sama jak palec, mama daleko, babcia ma w czwartek kolejna chemie wiec nawet na przyjeciu nie bedzie a tesciowa hmm od razu
powiedziała zebyn restauracje wzieła, wiec sama nie dam rady znajac mojego meza to pewnie w sobote bedzie w robo wiec jak z dzieckiem robic obiad na 12 osób
moja szwagierka to niedojrzała gówniara, kurcze sama ma dziecko ale zachowuje sie jak rozkapryszony bachor, mam ja gdzies dla mnie moze nie
przyjezdzac do szczescia mi ona nie potrzebna!
powiedziała zebyn restauracje wzieła, wiec sama nie dam rady znajac mojego meza to pewnie w sobote bedzie w robo wiec jak z dzieckiem robic obiad na 12 osób
moja szwagierka to niedojrzała gówniara, kurcze sama ma dziecko ale zachowuje sie jak rozkapryszony bachor, mam ja gdzies dla mnie moze nie
przyjezdzac do szczescia mi ona nie potrzebna!
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
No udala Ci szwagierka, nie ma co!!! No i niech nie przychodzi, masz racje, do szczescia Ci nie potrzebna. Kurcze, jak mnie denerwuja takie ludki!!!
My chrzciny mamy 9 lipca i przyjecie w domku. Tylko, z eu mnie sporo miejsca a osob tez duzo nie bedzie, tylko najblizszi, 15 osob. Wiec nie ebdzie zle, a poza tym ja NIE ROBIE NIC. Wszystko mama i tesciowa. A co!!
My chrzciny mamy 9 lipca i przyjecie w domku. Tylko, z eu mnie sporo miejsca a osob tez duzo nie bedzie, tylko najblizszi, 15 osob. Wiec nie ebdzie zle, a poza tym ja NIE ROBIE NIC. Wszystko mama i tesciowa. A co!!
Podziel się: