reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy Chrzciny???

Burza krąży wokól nas od 2 godzin telewizor wyłączyłam bo wali jak cholera !

Co do chrzcin to kwiatki dla małej zamówiłam, torcik też chociaż w restauracji bedzie deser sernik nowojorski z musem truskawkowym ;D
ale chce mieć tort z napisem ;) no w sumie wsio już mam, kapelusik zamówiłam na allegro jutro powinien dojść śliczny dziergany
no i w sumie mam wsio brakuje mi tylko jednego dobrego humoru małżonka :p :p

reklama
Tesciowa stwierdziła, ze jak chcemy to mozemy zrobić na wsi, ale bez ale sie nie obyło. Tym razem "ale to daleko" :(.
Juz powiedziałam ze robimy w Wawie w knajpie, albo poprosze siostre. Bez łachy :p
Trza isc do ksiedza i w koncu cos ustalic ::)

Aska K pisze:
Matko kochana, objechalam dzisiaj cale miasto ( coz za wies) , zeby kupic Marcelowi ubranko na chrzest i nic nie bylo:( a co mi panie w sklepie proponowaly to szok...biale spichy, do tego biala koszulka i biala czapka!!Ło matko!!! Dobrze, ze do 9 lipca jeszcze troche czasu to moze sie gdzies dalej wypuszcze na zkupki, albo uszyje...tzn krawcowa nie ja:) Ale za to kupilam sobie spodniczke i bluzeczke. Pokaze pozniej na watku zakupowym:)
A umnie w lumpeksie biały garniak w cieniutkie czarne paseczki, koszula i byty za 25 zeta, Ach a Jankowi nie potrzebny :( A już chciałam kupować

reklama
My zieloną sukienkę już mamy, do tego białe butki i kapelusik. Biała szatka już uszyta i teraz ciocia haftuje ząbki na rękawkach i na dole to będzie taka tunika z rękawkami i kapturkiem). Teraz szukam białych majtek na pampersa, bo na rajstopki będzie chyba za gorąco, a sam pampers pod kiecką to nie pasuje na chrzciny ;)

Do góry