reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy Chrzciny???

reklama
No to tak..........
Myfa koniecznie dawaj więcej zdjęć
MIsia ja zwołałam wszytskich domowniów i Kązdy zakochał się w Wiktorku wraz ze mną jest popoprostu fenomenalny ... brak mi słow.
Dytek ja już chyba pisałam Ci ze jestes podobna do Joanny Brodzik :-) a mój mąż to potwierdził:) a Paulinka cudowna:)

To Jeremi przed chrztem:

obraz0738dw.jpg

A to po chrzcie z mamą i ciocią :)

obraz1232wk.jpg

Szczęściara20 pisze:
Dytek ja już chyba pisałam Ci ze jestes podobna do Joanny Brodzik :-) a mój mąż to potwierdził:) a Paulinka cudowna:)

Dzięki, biore to za komplement, bo Brodzik to ładna kobitka. Szkoda, że nie mam jej figurki (no ale ona chyba jeszcze dzieci nie ma)
Pozdrawiam.

Dytek co sie martwisz Brodzik ostatnio była w Mieście Kobiet i mówiła że walczyła z nadwagą jako dwudziestolatka ważyła 72 kg wiec spoko
dzieci nie ma ale ma takie same problemy jak my ;) a Ty ładniejsza jesteś od Brodzik i to o niebo !! ::)

::) oj umiecie dziewcxzyny człowiekowi poprawić humor :-*

Jeremi bardzo elegancki i jaki "pucolek"- kawał chłopa.

reklama
No a my wczoraj rozmawialiśmy z księdzem przyjacielem rodziny który dawał nam ślub a teraz ma ochrzcic Ole i est znowu problem, bo moja szwagierka
ma byc chrzestna Oli a nie ma ślubu koscielnego i jest problem ksiadz powiedział ze nie moze byc chrzestna bo zyje "bez wiary"
i wybuchła afera bo albo znajdziemy nowa chrzestna (szwagierka sie obrazi) albo przekonamy ksiedza! :(

Do góry