reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

reklama
eeeee tam...dziewczyny...najpierw zrobić co swoje, potem odpocząć i znowu zrobić...to jest jak jazda na rowerze...tego się nie zapomina... hłahłahła....

Czasem w międzyczasie trzeba jeszcze poszukać sobie nowego męża. Ja właśnie ostatecznie skończyłam ze swoim i powiem Wam jedno chuchajcie i dmuchajcie na Wasze związki, bo dziecku potrzebny jest ojciec ( choć czasem nie da już rady)
Odmeldowuję się

Cynamonko - przykro mi bardzo, że wam się nie ułożyło :no: Każde dziecko potrzebuje ojca, owszem, ale nie za każdą cenę. Na pewno zrobiłaś to, co najlepsze dla ciebie i twojego bąbelka :tak:

Jaka z Sary już duża dziewczynka :tak: Ale misia jeszcze długo nie przegoni, super Kubuś gigant :szok: :-)

No to i my sie przypomnimy ;-)
Po kolei - w dniu narodzin, 4ty, 6ty i 12ty miesiąc Haneczki

Załączniki

• dziś się urodziłam.JPG
    dziś się urodziłam.JPG
    13,3 KB · Wyświetleń: 143
  • ja stoje.JPG
    ja stoje.JPG
    42 KB · Wyświetleń: 146
Cynamonka, owszem, trudno się nie zgodzić, że dziecko potrzebuje ojca, ale...myślę, że lepiej wcale niż "byle jaki", któy nie byłby dobrym wzorcem.
Szukaj babko, bo na Swego trzeba trafić i już:tak:
Moje dziecko stanęło właśnie pod drzwiami i śpiewa "łałała" machając rękami, co oznacza, że chce iść na spacer i pokarmić kaczki :) Więc idziemy:-)

reklama
ależ Maja zdolniach Pola- wczoraj oglądałam na innym watku filmiki Mai i powiem Ci ze fiu fiu- zdolniach jakich mało.....normalnie mały geniusz Ci rośnie:tak:

Do góry