reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karolinka 24t, waga 700g nasz maleńki cud!!!

Ja pierwszy raz miałam Aleksa na rękach jak miał 40 dni
Też rodziłam w RŚl ale wtedy jeszcze nie było tam OIOMu i był przewiewziony do częstochowy
życzę zdrówka dla Karolinki

reklama
Jeny, gratki z okazji czworakowania.
W piciu nie pomogę, Szymek załapał od razu (tzn. jak miał 3 m-ce, bo wtedy zaczęła się nauka jedzenia), już w szpitalu zaczęłam go dopajać (wodą). Do dziś picie pije smoczkiem 0+, a mleko 3+ bo zagęszczam kaszką. Powolutku i się nauczy :tak:. Pozdrawiam.

dzis bylismy u okulisty po retinopati ani sladu. odwiedzilismy nasze kochane ciocie w rudzie, wszyscy pod wielkim wrazeniem naszej karolinki:szok:. mamusie innych malenst ktore lezom teraz na oiomie podbudowane widokiem malej.
zycze wszystkim mamo maluszkow duzo wiary i sił w nasze malenstwa, one bardzo duzo potrafia.:-)

doris gratuluje córeczki-to naprawde cud! niech mała rosnie zdrowo!
daj jej spokojnie na wszystko czas-małymi kroczkami i do przodu.
co do brania na rece mój maly ma juz 41dni i jeszce go nie iałam jest na cpapie i nie wiem kiedy go dostane...lezy z nim dziewczynka która juz sama oddycha ma 2miesiące i mama mówi ze jeszcze za wczesnie...tak wiec co kraj to obyczaj. pozdrawiamy!

doris jeśli mogę wiedzieć do jakiego lekarza chodziłaś w ciąży?Pszczyński szpital to masakra!!!! kuzynka urodziła tam córkę w 27 tyg ciąży i mała żyła tylko 40 min...im tam nie zależy na życiu wcześniaków!!! i nie mają sprzętu!!! ja rodziłam 2 razy w Tychach i teraz też tam zamierzam rodzić :tak: DUŻO ZDRÓWKA DLA DZIELNEJ KAROLINKI:tak:

witam z karolinką do p. klementa na kase chorych i bardzo polecam. z pierwsza chodzilam prywatnie i bardzo załuje bo wydałam duzo kasy a lekarz bardzo niemily, gdy okazalo sie ze mialam silny krwotok to na obchodzie czekal przed sala,nie przyszedl zobaczy co sie stalo.

reklama
Do góry