reklama
wiolunia82
Fanka BB :)
Jeny, gratki z okazji czworakowania.
W piciu nie pomogę, Szymek załapał od razu (tzn. jak miał 3 m-ce, bo wtedy zaczęła się nauka jedzenia), już w szpitalu zaczęłam go dopajać (wodą). Do dziś picie pije smoczkiem 0+, a mleko 3+ bo zagęszczam kaszką. Powolutku i się nauczy . Pozdrawiam.
W piciu nie pomogę, Szymek załapał od razu (tzn. jak miał 3 m-ce, bo wtedy zaczęła się nauka jedzenia), już w szpitalu zaczęłam go dopajać (wodą). Do dziś picie pije smoczkiem 0+, a mleko 3+ bo zagęszczam kaszką. Powolutku i się nauczy . Pozdrawiam.
doris1986
Aktywna w BB
dzis bylismy u okulisty po retinopati ani sladu. odwiedzilismy nasze kochane ciocie w rudzie, wszyscy pod wielkim wrazeniem naszej karolinki. mamusie innych malenst ktore lezom teraz na oiomie podbudowane widokiem malej.
zycze wszystkim mamo maluszkow duzo wiary i sił w nasze malenstwa, one bardzo duzo potrafia.:-)
zycze wszystkim mamo maluszkow duzo wiary i sił w nasze malenstwa, one bardzo duzo potrafia.:-)
doris gratuluje córeczki-to naprawde cud! niech mała rosnie zdrowo!
daj jej spokojnie na wszystko czas-małymi kroczkami i do przodu.
co do brania na rece mój maly ma juz 41dni i jeszce go nie iałam jest na cpapie i nie wiem kiedy go dostane...lezy z nim dziewczynka która juz sama oddycha ma 2miesiące i mama mówi ze jeszcze za wczesnie...tak wiec co kraj to obyczaj. pozdrawiamy!
daj jej spokojnie na wszystko czas-małymi kroczkami i do przodu.
co do brania na rece mój maly ma juz 41dni i jeszce go nie iałam jest na cpapie i nie wiem kiedy go dostane...lezy z nim dziewczynka która juz sama oddycha ma 2miesiące i mama mówi ze jeszcze za wczesnie...tak wiec co kraj to obyczaj. pozdrawiamy!
AGATA777
Fanka BB :)
Ogromne gratulacje,mała jest niesamowita.Wielu sukcesów życzę .
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Gratuluję, dzielna jest twoja córcia. Dużo zdrówka dla Was i powodzenia :-)
zeberka363
jestem szalona :-D
doris jeśli mogę wiedzieć do jakiego lekarza chodziłaś w ciąży?Pszczyński szpital to masakra!!!! kuzynka urodziła tam córkę w 27 tyg ciąży i mała żyła tylko 40 min...im tam nie zależy na życiu wcześniaków!!! i nie mają sprzętu!!! ja rodziłam 2 razy w Tychach i teraz też tam zamierzam rodzić DUŻO ZDRÓWKA DLA DZIELNEJ KAROLINKI
doris1986
Aktywna w BB
witam z karolinką do p. klementa na kase chorych i bardzo polecam. z pierwsza chodzilam prywatnie i bardzo załuje bo wydałam duzo kasy a lekarz bardzo niemily, gdy okazalo sie ze mialam silny krwotok to na obchodzie czekal przed sala,nie przyszedl zobaczy co sie stalo.
reklama
Gratulacje córeczki
ja mam synka 24tc waga660g teraz 17miesięcy chodzi gaworzy żadnych powikłań, zupełnie nie odbiega od rówieśników
ja mam synka 24tc waga660g teraz 17miesięcy chodzi gaworzy żadnych powikłań, zupełnie nie odbiega od rówieśników
Podziel się: