reklama
doris1986
Aktywna w BB
Jak moge dołączyc do grupy mam wczesniaków?
calzedoniafruczka
Fanka BB :)
Slodkie to zdjecie. Czy Karolinka ma jakas rehabilitacje? Moja Antosia wyszla ze szpitala z waga 2170;-) teraz ma prawie 4,5 miesiaca i wazy 4 kg
fazerkamm
doris gratuluję! byłyście bardzo dzielne :-) z uśmiechem na twarzy czyta się takie historie!!
oby wszystkie w ten sposób się kończyły!
jej jaka słodka malutka Kruszynka
a starsza córeczka widać że zafascynowana siostrą
oby wszystkie w ten sposób się kończyły!
jej jaka słodka malutka Kruszynka
a starsza córeczka widać że zafascynowana siostrą
doris1986
Aktywna w BB
Tak jak wyszła ze szpitala to miala wysokie napiecie miesniowe i rehabilitujemy sie juz 5 m-cy i teraz jest juz super, ale w domu tez z nia cwicze codziennie.
gratuluje maluszka :-) i tego ze trafilas do rudy sląskiej, pracuje tam moj lekarz, tam ronilam druga ciaze i jest tam wspaniale podejscie do pacjentow, sa po prostu ludzcy, potrafia wspierac i nie traktuja osby jak kolejnego przypadku, tam pracują ludzie z powołaniem a twoj post mnie tylko utwierdzil w tym przekonaniu :-) szkoda ze tak daleko tam mam bo chcialabym tam urodzic drugie dzieciatko (jeśl w koncu uda nam się zaciążyć) ale jesli mialoby by byc tak szybko jak za pierwszym razem to po prostu nie zdaze dojechać :-)
Kasiurek1983
wiesz to nioe tak do konca - mleko nie tolerowala przez nidorozwiniety uklad pokarmowy i to niezaleznie od mleka modyfikowanego czy naturalnego- ale fajnie ze wyszliscie szybko do domku;] ja jestem takze mama wczesniaka urodzil sie w zabrzu i prewieziono go rowniez do zabrza do Klinika Patologii Noworodkaspadła ponieważ jej jelitka nie tolerowały mleka sztucznego, a na moje musiał poczekać.
doris1986
Aktywna w BB
takie informacje dostałam od lekarzy, ona na moim mleku bardzo słabo przybierała
reklama
doris1986
Aktywna w BB
gdy tak czytam wasze różne historie o kangurowaniu to mi smutno, poniewaz ja mogłam dotnąc pierwszy raz karolinki jak miała miesiac gdy zabierali ja na operacje zamkniecia przewodu botala miała 700g i nie wiedzieli czy przezyje. a pierwszy raz dostałam ja na rece jak miała prawie 3 miesiace, i była juz bez aparatury.
Podziel się: