beti wizyte przełozyłam na 10 lutego ale będe musiała zrobić to jeszcze raz bo Marcel nei zdązy wysdrowiec do wizyty nie mówiac juz o badaniach kte musze zrobic dwa tygodnie przed....wiec zaczekam aż się ospa wstretna skonczy i dopiero zadzwonie
reklama
Dusia08
Marzec '08
Niekat- no to z mlekiem musicie poczekac. U nas nie bylo wysypki tylko maly mial krew w kupce no i strasznie sie prezyl i plakal przy normalnym mleku w proszku dlatego musielismy przejsc na Neocate. Ale to ponoc przechodzi z wiekiem, no i juz daje mu jpgurty to nic mu nie jest. No a jak po mleku cos mu bendzie to wtedy przejdziemy na Neocate Junior.
Beti jeszcze nie zaczęłam ale Zuzia w dzień jakoś bez piersi by wytrzymała, ale co zrobić w nocy?? Chyba muszę się przygotować na jakąś batalię. Miałam nadzieję, że Zula w końcu zacznie przesypiać noc i sie to wszystko samo ułoży ale raczej nic z tego...
Dusia08
Marzec '08
Dziewczyny mam pytanie czy moge malemu podac biala kielbase??? taka swojej roboty??? Bo chcialam dzisiaj zrobic zurek z biala kielbasa no a niewiem czy moge mu dac
ja daje Kondziowi wiec mysle ze ty tez mozesz dac:-)Dziewczyny mam pytanie czy moge malemu podac biala kielbase??? taka swojej roboty??? Bo chcialam dzisiaj zrobic zurek z biala kielbasa no a niewiem czy moge mu dac
Dusia08
Marzec '08
wielkie dzieki mrowa
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Dusia moja mala tez juz próbowala nic jej nie bylo ;-)
Babeczki, co Wy gotujecie maluchom na obiad?
Brakuje mi juz pomysłów, młody nie chce patrzeć na miksowana zupę, najchętniej wciągałby z naszych talerzy, ale to odpada. A ja jestem nędzna kucharką Może podrzucicie jakis przepis?
Brakuje mi juz pomysłów, młody nie chce patrzeć na miksowana zupę, najchętniej wciągałby z naszych talerzy, ale to odpada. A ja jestem nędzna kucharką Może podrzucicie jakis przepis?
renemy mój Marcel często dostaje ziemniaczki z mięskiem i np groszkiem.Co prawda jest to rozmiażdżone ale nie zmiksowane i karmie got ak, ze łyżeczka ziemniaków a nastepna czego innego i wydaje mi się ze nawet chętniej zjada bo nigdy nie wie co na kolejneł łyżeczce mu sie trafi hehehe
reklama