reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie

jesli chodzi o gluten my jemy nie codziennie, ale myslę,że to nie ma wpływu na to czy będzie ewent jakas reakcja czy nie...czasem dodaję kaszkę mannę do mleka,czasem gotowy słoiczek z kaszką manną...czasem co 2 dzień, czasem zdarzy się codziennie,bez sztywnej zasady,
a co do częstości mleka, to u nas jest albo 4 razy dziennie po ok 180 w tym jedna kaszka, albo tak jak dzisiaj 3 razy,bo mały późno wstał :)po 9, i ostatnią 3 porcję dostanie na dobranoc około 20 stej

reklama
Bra moja pije mleko ja Twa córa z wyjątkiem tego o 12 bo wtedy dostaje obiadek a to co u Was o 16 u nas zdarza się ok 17 ;0 a ona na cycku czy mm??

nie podawaliśmy jeszcze żółtka,ale rozumiem,że to podajecie np z jakimś obiadkiem ? starte na drobniusienko na tarce ?

a mój Tymol jest typowym facetem:wściekła/y: nie da babie odpoczac:no: chciałam sie troche polenic i nakupiłam mu obiadków słoiczkowych i wogóle nie chce ich jeść, poprostu nie otwiera buzi:crazy: za to jak mu ugotuje sama to wcina tak że az nie nadążam nabierać na łyzkę:-D domator i fan domowego jedzenia się znalazł:-D

reklama
bombelqu i mm i cycuś :)
czarna, dostaje deserek o 11- ale zje jedynie pół słoiczka i obiadek o 14- tez pół słoiczka, nie więcej