reklama
Dziewczyny cierpliwości z tym żarełkiem u nas też rewelacji nie ma czasem zje czasem nawet spojrzeć nie raczy, bombelq Franek też tak czasem robi ale wydaje mi się, że wtedy gdy jedzenie jest mega gęste bo takie półpłynne nawet połyka
Czarna my ja już od dawna zaczęłam podawać w postaci soczku z jabłkiem, pomijam to, że mały nie chce pić ale jak robię dla nas w sokowirówce to zawsze mu daję w nadziei że posmakuje
Czarna my ja już od dawna zaczęłam podawać w postaci soczku z jabłkiem, pomijam to, że mały nie chce pić ale jak robię dla nas w sokowirówce to zawsze mu daję w nadziei że posmakuje
karolq8
Fanka BB :)
czarna ja od poczatku jak mieszalam jablko z marchewka to na surowo
Dziewczyny chciałabym się jeszcze raz podpytać o gluten czy Wy dajecie go codziennie maluchom??
Bo u nas jak robię swoje obiadki dodaje mannę, czasem je gotowce też z glutenem ale zdarza się że je takie gotowe zwykłe słoiki które nie zawierają glutenu więc są dni bez niego i nie wiem czy to dobrze....
Bo u nas jak robię swoje obiadki dodaje mannę, czasem je gotowce też z glutenem ale zdarza się że je takie gotowe zwykłe słoiki które nie zawierają glutenu więc są dni bez niego i nie wiem czy to dobrze....
bra00721
staram sie podawać małej codziennie, ale jak podam rano kaszke mannę z mleczkiem to później już nic. albo jak mam podac deserek z glutenem to do mleczka już nie dodaję kaszki.
a z innej beczki to mała zaczęła robić bardzo zbite "klocki", czy to może mieć związek z wprowadzaniem mleczka "2" ? narazie mieszam jej z bebilonem pepti "1", jak kazała pediatra, od dwóch dni dostawała już pół na pół no i kupki stały się nie dosyc, że małe to jeszcze bardzo zbite. to może mieć związek?
a z innej beczki to mała zaczęła robić bardzo zbite "klocki", czy to może mieć związek z wprowadzaniem mleczka "2" ? narazie mieszam jej z bebilonem pepti "1", jak kazała pediatra, od dwóch dni dostawała już pół na pół no i kupki stały się nie dosyc, że małe to jeszcze bardzo zbite. to może mieć związek?
sylwia_
bra sprawa kup wyglada u nas identycznie od kiedy zmienilismy nan1 na nan2.
Dziewczyny moja Niki dostaje w ciagu dnia 3 karmienia mlekiem,z tym ,ze dwa z nich to kasze,i tak sie zastanawiam to chyba nie problem,nie?? Jedna kasza z butli a druga lyzeczka,mleka robie po 180ml,wiec zapotrzebowanie jest ok...chyba,a wasze maluchy ile porcji mleka zjadaja na codzien i w jakiej formie??
reklama