reklama
karolq8
Fanka BB :)
Jolek ja niewiem kiedy kilka moich znajomych dodawali biszkopt do jablka juz po 4 miesiacu i mysle ze za jakis tydzien i ja wprowadze a chrupki nie mam pojecia
A ja się wstrzymam z podawaniem jedzonka dopóki mały nie skończy 5 miesięcy, teraz mi się nie chce:-) no i chyba nie będę eksperymentowac, porostu nie mam na to czasu,muszę moje łobuzy szybko nakarmić żebym sama mogła w spokoju zjeść:-)
Ostatnia edycja:
Hope
podwójna mama :-)
Strasznie mi się nie chce dzisiaj pisać, no niewyobrażalnie, to chyba po tej paczce ciastek i grześku.
Rozumiem ideę, chociaż nie widzę w niej nic odkrywczego. Jak świat światem matki dają dzieciom smakować różne różności nie tylko w postaci papki. Generalnie rozłożyłam sobie temat na łopatki punkt po punkcie i nie widzę w nim sensu ani odkryć
Jestem w stanie obalić punkt po punkcie ale po co, każdy zrobi jak chce :-)
I mam wrażenie, że BLW powstało na przekór producentom słoiczkowych obiadków
Rozumiem ideę, chociaż nie widzę w niej nic odkrywczego. Jak świat światem matki dają dzieciom smakować różne różności nie tylko w postaci papki. Generalnie rozłożyłam sobie temat na łopatki punkt po punkcie i nie widzę w nim sensu ani odkryć
Jestem w stanie obalić punkt po punkcie ale po co, każdy zrobi jak chce :-)
I mam wrażenie, że BLW powstało na przekór producentom słoiczkowych obiadków
marzena9
Fanka BB :)
Czy Wasze maluchy też tak mają, że przy jedzeniu się rozglądają i wszystko je rozprasza? Ja się zastanawiam czy na karmienie to się do łazienki nie przeniosę. Młody cokolwiek widzi ciekawego to się gapi i nie chce jeść. A ciekawe jest wszystko od obrazka na ścianie, poprzez okno, telewizor a na siostrze przechodzącej obok skończywszy. Niedługo głowa mu odpadnie od rozglądania się. Ciekawe co na to moja laktacja bo mam wrażenie, że nic nie zjada.
marzena mnie wszystko rozprasza, dzwoni mi telefon, ktoś przyłazi i chce gadać -wszystko kiedy karmię juniora.Wtedy junior leje na odlew łapkami po cycu, doprowadza matkę do porządku i już wspólnie się relaksujemy w ciszy.
reklama