reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hope- całkowicie się z Tobą zgadzam i Marzenkę też doskonalę rozumiem bo my też z tych co w miejscu na tyłu usiedzieć nie potrafią :-)
a ten program to "Wiem co jem " - oglądamy
Mojego też rozprasza wszystko ale od momentu jak już nie jest taki głodny i Hope wtedy urządza sobie ciągnięcię sutka to masakra jakaś Szymcio mi tak nie robił
a ten program to "Wiem co jem " - oglądamy
Mojego też rozprasza wszystko ale od momentu jak już nie jest taki głodny i Hope wtedy urządza sobie ciągnięcię sutka to masakra jakaś Szymcio mi tak nie robił
a czy wasze dzieci też tak mają że informują o tym że są głodne tak strasznym krzykiem? a potem łapczywie rzucają się na butelkę/cycka? bo ja się zastanawiam jak mam wprowadzać coś nowego z łyżeczki, młody jak głodny to wrzeszczy niemiłosiernie...
basiekkk
Fanka BB :)
Chmurka moja mała tak nie wrzeszczy ona nawet po 4 godzinach snu w ciągu dnia jak się obudzi to nie płacze tylko najpierw się uśmiecha, obczaja gdzie jest czyli ogląda cały pokój, swoje łóżeczko, patrzy na mnie wielkimi oczami. Następnie jak się ociągam z cycem to zaczyna delikatnie kwękać to takie jakby pokasływanie gardłowe znaczące "Matka wyciągaj cyca, przekąsiłabym coś " i matka posłusznie wyciąga :-)
Dziewczyny moja Kluska to samo. Ojciec wejdzie do pokoju gdzie ją karmię, ta od razu luk na ojca z moim cyckiem off kors
Dziewczyny moja Kluska to samo. Ojciec wejdzie do pokoju gdzie ją karmię, ta od razu luk na ojca z moim cyckiem off kors
Żelka
chmurko u nas sie tak wydziera czasami, ale to tylko przed spaniem tym nocnym, jak jest naprawde zmeczony. Jest głodny wiec musi ssac, ale jest zmeczony i nie chce mu sie ssać, no ale trzeba i takie bledne kolo i sie drze niemiłosiernie, a ja sie nie moge powstrzymac i siedze i sie smieje z tego mojego dziabdzionga
Agniieszka
dziewczyny mam zamiar w niedziele dac malemu jabluszko tylko nie wiem jakie za bardzo czy gotowane czy po prostu potarkowac na tarce na papke?
reklama
persefona
Agnieszka myślę,że wystarczy starte-tylko daj odrobinkę i obserwuj reakcję.
Remik dziś dostal odrobinkę ziemniaka. Na początku wypluwał,a potem zajarzył,że trzeba pomemłać i zjadł,ale mu jakoś niebardzo smakował A też chcialam zacząc od jabłka ale czytałam w poradniku,że lepiej zacząć od ziemniaka i marchewki,a potem jabłko,bo jabłko słodsze i dziecko może potem nie polubić warzyw;-)
Remik dziś dostal odrobinkę ziemniaka. Na początku wypluwał,a potem zajarzył,że trzeba pomemłać i zjadł,ale mu jakoś niebardzo smakował A też chcialam zacząc od jabłka ale czytałam w poradniku,że lepiej zacząć od ziemniaka i marchewki,a potem jabłko,bo jabłko słodsze i dziecko może potem nie polubić warzyw;-)