reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
A ja teraz wreszcie MAM biust. Kształtne piersi zawsze mialam, ale w rozmiarze mini mini. Na swoim przykładzie moge powiedzieć, że w ciązy piersi przystosowały mi się do karmienia, bo sutki i otoczkę mialam zawsze tak małą, że chyba niedorozwiniętą, a w ciąży mi się zwiększyła chyba z 4 - krotnie i teraz jest akurat, ładna, nie jak u kobiet z murzyńskich plemion, akurat do karmienia;-) i podziwiania;-)
Rozstępy żadne mi się nie pojawiły, ale ta krecha czarna na brzuchu nadal jest... normalnie jak nie urok, to....
jaipur - moja mała już od jakiegoś czasu mnie tak maltretuje i żadne perswazje nie działają. Jak jest już częściowo najedzona i albo chce jej się kupkę (częste w czasie posiłku), albo pęcherzyk powietrza jej przeszkadza, to mnie gryzie i ciągnie odwracając szybko główkę na boki - masakra. Już staram jej sie trzymać tak główkę, żeby nie mogła nagle obrócić...
Rozstępy żadne mi się nie pojawiły, ale ta krecha czarna na brzuchu nadal jest... normalnie jak nie urok, to....
jaipur - moja mała już od jakiegoś czasu mnie tak maltretuje i żadne perswazje nie działają. Jak jest już częściowo najedzona i albo chce jej się kupkę (częste w czasie posiłku), albo pęcherzyk powietrza jej przeszkadza, to mnie gryzie i ciągnie odwracając szybko główkę na boki - masakra. Już staram jej sie trzymać tak główkę, żeby nie mogła nagle obrócić...
lwiapaszczka
Mnie jakoś rogal nie spasował, prawie nie używałam, wolałam bez.
Co do piersi, to po karmieniu (2 m-ce karmiłam) trochę mi zmalały w porównaniu do tych sprzed ciąży. Podczas karmienia były fajniutkie, takie pełne, a teraz bidne... :-(
Co do piersi, to po karmieniu (2 m-ce karmiłam) trochę mi zmalały w porównaniu do tych sprzed ciąży. Podczas karmienia były fajniutkie, takie pełne, a teraz bidne... :-(
sylwia_
u mnie poducha tez sie nie sprawdzila. nie przypasowala ani mi ani malemu.
teraz lezy w kacie nieuzywana i miejsce zabiera
teraz lezy w kacie nieuzywana i miejsce zabiera
Żelka
My sie karmimy z poducha, jak karmie spod pachy, wtedy sobie maly elegancko lezy, a tak to sie jakos do siebie dopasowalismy, że poduszki nie są potrzebne ... ale czasami mam problem bo mlody bardzo lubi jec na lezaco ... i sie wkurza jak go karmie czasem ... no a kurde na lawce w parku np sie nie poloze
reklama
Dziewczynki powiedzcie mi, ile wasze szkrabiki zjadają ml mleczka przy jednym karmieniu? Moja Nikusia wsuwa 160 ml 5 lub 6 razy dziennie (mleko modyfikowane). ostatnio zaczyna marudzić po wypitej porcji tak jakby jeszcze była głodna....Dodam że ma teraz 2,5 m-ca. Pytam orientacyjnie.