reklama
No to niezle marzena! a ja ost. tez zamrozilam 150ml ale wsadzilam dopiero do zamrazarki na drugi dzien, a odciagalam jakos kolo polnocy, wiesz moze czy tak mozna, jest okej? czy za pozno zamrozilam.. bylo w lodowce oczywscie,tylko sie nie przydalo wiec zamrozilam jednak.. teraz nie wiem, a chce je zabrac w srode na szczepienie na spacer ... i jak odmrazalas-w wodzie zimnej powoli??
Fajnie macie z tym mleczkiem z piersi, u mnie niestety lipa, po pięciu tygodniach prób odpuściłam sobie pompowanie bo nie było więcej niż 10ml z jednej piersi i strasznie mnie to już męczyło, tak więc u nas już tylko buteleczka i sztuczne mleczko... :-(
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
karolka nie masz się czym przejmować , ważne że dziecko nakarmione i zdrowe
8
86ania86
Gość
karolka nie przejmuj sie, ja tez juz jade tylko na sztucznym. Bardzo zaluje ale nic na sile nie poradze:-( mleczka mojego synowi nie dam ale ma cala moja milosc:-)
reklama
Przez tą całą presję karmienia piersią kobiety które nie mogą zaczynają czuć się winne. A niepotrzebnie. W końcu ważne że kochacie swoje maluszki i chcecie dla nich jak najlepiej. Sama byłam tylko sztucznym karmiona i nie czuję się z tego powodu gorsza, ani głupsza ani bardziej chorowita czy co tam jeszcze.
A macie tak, ze jeden cycek jest lepszy? Z lewego to leci tak, że na początku malutki jak go puści to normalnie jakby kran odkręcić a z jednej dziurki sika siurek normalny. Już nie raz synka uświniłam i siebie przy okazji. A prawy grzecznie się zachowuje.
A macie tak, ze jeden cycek jest lepszy? Z lewego to leci tak, że na początku malutki jak go puści to normalnie jakby kran odkręcić a z jednej dziurki sika siurek normalny. Już nie raz synka uświniłam i siebie przy okazji. A prawy grzecznie się zachowuje.