reklama
Hope
podwójna mama :-)
Maja idź do pediatry, po co się zadręczać.
A kolek szczerze współczuję. Częściej dotykają chłopców, niestety.
Warto też jak najczęściej układać maluszka na brzuchu do snu, z podkurczonymi nóżkami. Dobrze robi i na brzuszek i na bioderka.
A kolek szczerze współczuję. Częściej dotykają chłopców, niestety.
Warto też jak najczęściej układać maluszka na brzuchu do snu, z podkurczonymi nóżkami. Dobrze robi i na brzuszek i na bioderka.
dzieki dziewczynki, jak sie to jeszcze zdarzy w najblizszym czasie to pojde na pewno.. nie bede sie schizowac, bo oszaleje tu sama..
ps odciagam ten pokarm jednak teraz bo leci ze mnie..a malutka spi.. ehh co bedzie to bedzie..
ps odciagam ten pokarm jednak teraz bo leci ze mnie..a malutka spi.. ehh co bedzie to bedzie..
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
MajaPolka- dziewczyny mają rację nie czytaj w googlach tylko jak się będzie powtarzać to ulewanie to najlepiej wybierz się do pediatry , ale raczej nie wydaję mi się aby szkodził jej Twój pokarm podawany z butelki chyba że źle go przechowywałaś :
- temperatura pokojowa - do 12 godzin
- torba-lodówka - do 24 godzin
- lodówka 40C - 2-5 dni
- zamrażalnik wewnątrz lodówki -100C - 2 tygodnie
- zamrażarko-lodówka -140C - 3 miesiące
- zamrażarka -180C - 6-12 miesięcy
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
Powiedzcie mi dziewczynki co jest? - cycki mnie bolą to znaczy mam takie uczucie jakby mnie paliły w środku mam nadzieje że to żadne zapalenie czy coś.
młoda, nie miałam niczego takiego- przy zapaleniu chyba jest gorączka, masz?
a tak odnośnie czasu przechowywaniu pokarmu- to jakoś nie moge wyobrazić sobie podanie mleka po 4 dniach- po dobie przechowywania w lodowce z mojego mleka.. wytrąciło się coś na kształt masełka na wierzchu..Znaczy tłuste i dobre ale podgrzewać to i podawać małemu, brr
maja nie szalej, jak masz sie denerwować to odwiedź lekarza. Junior też mnie dwa razy orzygał- właśnie tak chlusnął strumieniem.Ale to dlatego ,że mu zmieniłam szybko pozycję i nie odbił tak porządnie.
a tak odnośnie czasu przechowywaniu pokarmu- to jakoś nie moge wyobrazić sobie podanie mleka po 4 dniach- po dobie przechowywania w lodowce z mojego mleka.. wytrąciło się coś na kształt masełka na wierzchu..Znaczy tłuste i dobre ale podgrzewać to i podawać małemu, brr
maja nie szalej, jak masz sie denerwować to odwiedź lekarza. Junior też mnie dwa razy orzygał- właśnie tak chlusnął strumieniem.Ale to dlatego ,że mu zmieniłam szybko pozycję i nie odbił tak porządnie.
Ostatnia edycja:
bra00721
no właśnie jaipur, dobre pytanie, moje mleczko, po dniu w lodówce zmieniło się na 2warstwowe i też nie miałam sumienia podawac go małej, choć w smaku było ok )) po wstrząśnięciu wyglądało juz normalnie, ale i tak miałam opory. ale to chyba faktycznie fanaberie młodej mamy, w końcu jak wreszcie wyjdę w domku na dłużej niż godzinę, będzie trzeba ją czymś nakarmić
karolq8
Bo wlasnie tak nasze mleko wyglada nawet jak odciagniecie to po chwili staje sie 2 warstwowe
reklama
jak wieczorem odciagnelam ostatnio to rano bylo troche rozwarstwione :/ , ale po podgrzaniu okej, bylysmy 3 h na spacerze, wiec musialam je wziac..
...na razie nie rzygla, ale cos slabo z pokarmem u mnie po tym dzisiejszym odciaganiu (130ml) ,,, teraz po kapieli niezbyt sie najadla, spac nie chciala, a ja dopiero wcinam kolacje, ost.jadlam o 16-tej ;/
jezyk to mam w dup...
znowu bedzie pobudka non stop
...na razie nie rzygla, ale cos slabo z pokarmem u mnie po tym dzisiejszym odciaganiu (130ml) ,,, teraz po kapieli niezbyt sie najadla, spac nie chciala, a ja dopiero wcinam kolacje, ost.jadlam o 16-tej ;/
jezyk to mam w dup...
znowu bedzie pobudka non stop