reklama
Dziewczyny ile wasze dzieci jedzą?? Mi się wydaje że Nadia pochłania ogromne ilości jedzenia:
7-8 śniadanie kromka chleba z serem albo szynką
11-12 jogurt
14-15 zupka
16-17 drugie danie
19-20 kolacja półtorej kromki chleba z serkiem szynką jakąś pastą ewentualnie kromka do tego parówka
20-21 360 ml kaszy mannej z butli
22-23 210 ml kaszy mannej z butli
W między czasie pożera owoce mandarynki banany jabłka itp. czasem jakiś chrupek czy paluszki. Wypija dwa niekapki wody z syropem (2*300ml)
7-8 śniadanie kromka chleba z serem albo szynką
11-12 jogurt
14-15 zupka
16-17 drugie danie
19-20 kolacja półtorej kromki chleba z serkiem szynką jakąś pastą ewentualnie kromka do tego parówka
20-21 360 ml kaszy mannej z butli
22-23 210 ml kaszy mannej z butli
W między czasie pożera owoce mandarynki banany jabłka itp. czasem jakiś chrupek czy paluszki. Wypija dwa niekapki wody z syropem (2*300ml)
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
heh styna no to Nadia na noc wciaga tyle co moja Vika jadła ale ona za jednym razem
ogólnie to Emka je prawie tak samo ale na śniadanko je np 3 kromki chlebka , no i na kolację tez więcej niż jedną :-)
a jak parówkę to ze 3 na raz nawet wciąga :-)
no i u nas najpierw o 12 zupka a póxniej sen , 2 dani i dopiero jogurty
no i owoce to w między czasie całego dnia haha
a na noc je 250-300 mleka zależyile jej się chce :-) czasem więcej czasem mniej..
zdaje mi się że wszystko o :-) ma apetyt dziewczyna i już :-)
ogólnie to Emka je prawie tak samo ale na śniadanko je np 3 kromki chlebka , no i na kolację tez więcej niż jedną :-)
a jak parówkę to ze 3 na raz nawet wciąga :-)
no i u nas najpierw o 12 zupka a póxniej sen , 2 dani i dopiero jogurty
no i owoce to w między czasie całego dnia haha
a na noc je 250-300 mleka zależyile jej się chce :-) czasem więcej czasem mniej..
zdaje mi się że wszystko o :-) ma apetyt dziewczyna i już :-)