reklama
Dzisiaj Igorowi wyciągnęłam kolejny niekapek ( 360[SUP]o[/SUP] z Lovi). Najpierw małe zdziwienie, a za chwilę wielka radocha jak pociągnął i pićku poleciało. Potem przez godzinę siedział i zacieszał przy każdym łyku
Ostatnia edycja:
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Super słodziak :*
basiekkk
Fanka BB :)
Madzik kochana dziękuje. Fakt z wodą mi się udało, ale nie udało mi się z kaszkami. Marti nie chce jeść tych gotowanych przez mnie w sensie manna czy płatki ryżowe, nawet jak dodam owoce, (jeszcze z malinkami spróbuje, za jakiś tydzień będę miała na działce). Za bardzo nauczyła się tych błyskawicznych, co prawda mieszam jej pół na pół z kleikiem ryżowym, ale jednak to błyskawiczna.
Jolek gratulacje. Nasz pije tylko z tych lovi 360. Najpierw kupiłam ten większy po 18 mcach. Ale on bez uchwytu, więc dokupiłam ten mniejszy, a uchwyt pasuje do tego i do tego, więc nalewam cały duży kubek i mały sobie chodzi i popija.
Kaszki i budynie gotuję mu na mleku zwykłym, miałam dość robienia mu śniadań osobno. Został mi jednak zapas błyskawicznych i wykorzystuje je w połączeniu z kleikiem ryżowym bądź kukurydzianym na kolację.
Kaszki i budynie gotuję mu na mleku zwykłym, miałam dość robienia mu śniadań osobno. Został mi jednak zapas błyskawicznych i wykorzystuje je w połączeniu z kleikiem ryżowym bądź kukurydzianym na kolację.
Jolek - superowo! Gratki dla Igusia! To ile macie tych kapkow-niekapkow :-) ??
I my tez juz 'kubkowi'! - pare dni temu kupilam kubeczek z NUKA - i jest swietny! Latwo sie z niego pije, nie wylewa sie. Wczesniej mialysmy jeden - Avent i Pola z niego nie umiala sie napic porzadnie. Ciezko sie 'ciaglo'
Zobacz załącznik 482038Zobacz załącznik 482039
Pijemy tez wode glownie - z czego bardzo sie ciesze, rzadko soczki, do obiadku czasami cieplejsza herbatka - ze wzgledu na brzuszek ,, a pijemy moim zdaniem za malo... na pewno nie z dwa razy po 260ml!
I my tez juz 'kubkowi'! - pare dni temu kupilam kubeczek z NUKA - i jest swietny! Latwo sie z niego pije, nie wylewa sie. Wczesniej mialysmy jeden - Avent i Pola z niego nie umiala sie napic porzadnie. Ciezko sie 'ciaglo'
Zobacz załącznik 482038Zobacz załącznik 482039
Pijemy tez wode glownie - z czego bardzo sie ciesze, rzadko soczki, do obiadku czasami cieplejsza herbatka - ze wzgledu na brzuszek ,, a pijemy moim zdaniem za malo... na pewno nie z dwa razy po 260ml!
reklama
Maja mamy dwa. Jeden taki normalny z dzióbkiem Kubek niekapek łaciaty 2/443 Canpol (2416043078) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a drugi ten 360 z LOVI LOVI kubek NIEKAPEK 360 PICIE JAK ZE SZKLANKI (2440339607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a drugi ten 360 z LOVI LOVI kubek NIEKAPEK 360 PICIE JAK ZE SZKLANKI (2440339607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.