reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie

Igorku przyjedź i naucz Jagodziankę! :-D:-) Duma mnie rozpiera :-)

Jagódka też pije tylko wodę, ewentualnie moją miętę z melisą (świeża nie suszona) i też bardzo niewiele, za to od dawna je kaszki i inne pokarmy na mleku krowim:tak:

reklama
Dzisiaj Igorowi wyciągnęłam kolejny niekapek ( 360[SUP]o[/SUP] z Lovi). Najpierw małe zdziwienie, a za chwilę wielka radocha jak pociągnął i pićku poleciało. Potem przez godzinę siedział i zacieszał przy każdym łyku :):)

Ostatnia edycja:
Madzik kochana dziękuje. Fakt z wodą mi się udało, ale nie udało mi się z kaszkami. Marti nie chce jeść tych gotowanych przez mnie w sensie manna czy płatki ryżowe, nawet jak dodam owoce, (jeszcze z malinkami spróbuje, za jakiś tydzień będę miała na działce). Za bardzo nauczyła się tych błyskawicznych:confused2:, co prawda mieszam jej pół na pół z kleikiem ryżowym, ale jednak to błyskawiczna.

Jolek gratulacje. Nasz pije tylko z tych lovi 360. Najpierw kupiłam ten większy po 18 mcach. Ale on bez uchwytu, więc dokupiłam ten mniejszy, a uchwyt pasuje do tego i do tego, więc nalewam cały duży kubek i mały sobie chodzi i popija.
Kaszki i budynie gotuję mu na mleku zwykłym, miałam dość robienia mu śniadań osobno. Został mi jednak zapas błyskawicznych i wykorzystuje je w połączeniu z kleikiem ryżowym bądź kukurydzianym na kolację.

Jolek - superowo! Gratki dla Igusia! To ile macie tych kapkow-niekapkow :-) ??

I my tez juz 'kubkowi'! - pare dni temu kupilam kubeczek z NUKA - i jest swietny! Latwo sie z niego pije, nie wylewa sie. Wczesniej mialysmy jeden - Avent i Pola z niego nie umiala sie napic porzadnie. Ciezko sie 'ciaglo' :rofl2:

Zobacz załącznik 482038Zobacz załącznik 482039

Pijemy tez wode glownie - z czego bardzo sie ciesze, rzadko soczki, do obiadku czasami cieplejsza herbatka - ze wzgledu na brzuszek ,, a pijemy moim zdaniem za malo... na pewno nie z dwa razy po 260ml!

reklama