reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie

Jolus bylam, lekarz jest ciulem,,, mowi - no musimy zaczac od diety..... dziecko sie meczy pare m-cy, a on taki tekst... :/ zenada.. ale dal to skierowanie na usg brzuszka przynajmniej...

Bra
- to bylo straszne.. myslalam, ze beda zaraz wyc razem z nia! A sie napocilysmy ;((

reklama
paranoja z tymi lekarzami ;/// kurcze felek, z łaską da skierowanie... ale jak byś zabuliła 100 zl za wizytę, to gadka była by inna brrrrrr ;//// a maluszek sie męczy... jak by chodziło tu o dietę to Polcia miałaby zaparcia z głowy po pierwszym razie

Taki dupiaty lekarz moze i ma kilkadziesiat dzieciakow na dzien w przychodni.. ale ja mam jedno! i sie o nie martwie! i to jego zdrowie dla mnie najwazniejsze!
Mowilam mu juz ostatnio co Polcia je, na co reaguje itd.... a czego nie je - bo nie moze i ja jako matka to wiem!
Jak kiedys stwierdzil, ze banany to raczej nie zatwardzaja... to juz bylo wiadomo... jaka ma wiedze...

Maja oj skopiemy go skopiemy...Ale dał Wam jakąś konkretną dietę???

Może dawaj po troszku dla Polci kiwi. Podczytałam,że Hope daje, rozmawiałam z kumpelą mówiła,że też swojemu maluchowi daje i nic mu nie jest. Dałam Igorowi przedwczoraj i nadplanowy kupol był.Dziś przed południem też jadł i przed kąpaniem w pieluchę się strolił :/

Biedna Polusia a lekarz dupek i tyle
Jolusia mały je wszystko ale o ile wygodniejby było zrobić rano mleczko dać małemu w łapkę i by sobie pił, a tak to czasem o 7 trzeba jakieś śniadanko kombinować:-)

Ech może spróbuj dać troszkę i zobaczysz czy będzie poprawa z kupą, albo czy małą wysypie. Co za patafian gada o diecie a nie kieruje Cię jak ją prowadzić??!!

reklama
Co za burak!!!!!!!!!!! Może poczytaj w necie i postosuj kilka dni diety.Albo szukaj pomocy u innych lekarzy!!