reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
u nas już od dłużeszego czasu jest tylko butla na sen a tak to normalne jedzonko
karolq8
Fanka BB :)
U nas tak jak u Kamci butla na sen no i w nocy raz czasem dwa zalezy jak noc mija. Reszta jedzenie normalne
A mój mały Pan hrabia nie pija mleka w ogóle,czasami nawet kaszę ciężko mu wcisnąć, popsuł mi się chłopczyna.
Ale wcina wszystko inne co mu się zaserwuję, także jakoś dajemy radę z tym żywieniem, a że ma już 8 zębów to może gryść
Ale wcina wszystko inne co mu się zaserwuję, także jakoś dajemy radę z tym żywieniem, a że ma już 8 zębów to może gryść
lepidoptera
Ja wczoraj zrobiłam Zochnie na podwieczorek kaszę jaglaną z jabłkiem i mm wg przepisu Agacio, ale mała tylko 2 łyżeczki zjadła z rozpędu, a reszta była bleeee, jogurtów też nie lubi, budyń kiedyś jej zrobiłam na mm - też blee...
Za to kaszki z nestle i sinlac uwielbia, ale ile może tego jeść? z resztą drogie są... no i chlebek z masełkiem jest mniam mniam
ech
nawet obiad w takiej formie, ze wszystko jest osobno, też średnio jej podchodzi - wymieszane te same składniki w zupce sa smaczniejsze...
no i wychodzą jej krosteczki na buźce i nei mam pojęcia od czego:-(, myślałam, ze od białka, ale nie jadła jajka jakiś czas i wypryski i tak się pojawiały. Może banany teraz są bardziej sypane?? nie mam pojęcia, bo nic nowego nie dostaje
Za to kaszki z nestle i sinlac uwielbia, ale ile może tego jeść? z resztą drogie są... no i chlebek z masełkiem jest mniam mniam
ech
nawet obiad w takiej formie, ze wszystko jest osobno, też średnio jej podchodzi - wymieszane te same składniki w zupce sa smaczniejsze...
no i wychodzą jej krosteczki na buźce i nei mam pojęcia od czego:-(, myślałam, ze od białka, ale nie jadła jajka jakiś czas i wypryski i tak się pojawiały. Może banany teraz są bardziej sypane?? nie mam pojęcia, bo nic nowego nie dostaje
karolq8
Lepi a moze slini sie bardziej? Moja za kazdym razem jak sie slini to chrostki sie pojawiaja, przestaje jest ok i pozniej znowu
lepidoptera
Nie, to nie od śliny, bo krostki są na policzkach, a od śliny już od bardzo dawna nic jej nie wychodziło
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
styna to czym Ty Nadinkę karmisz??
ja daję śniadanie (kaszka lub kanapki)
później ma zupke ,
po zupce drzemka i jak wqstaje je 2 danie żarłoczek
ze 2 h po obiedzie dostaje jakiś deserek później kolację
a już na sam koniec do spania mleko
czasami oczywiscie nie jest taka głodna , ale to czasami tylko bo generealnie je dużo więc wszytsko w sumie jest
ah no i zapomniałabym wspomnieć cze czasami tez w między czasie sie domaga
ale np nie raz ma tak ze zjada tylko jedno danie bo o tej 12 nie jest głodna więc albo zje samą zupę po drzemce albo 2 danie :-)
ja daję śniadanie (kaszka lub kanapki)
później ma zupke ,
po zupce drzemka i jak wqstaje je 2 danie żarłoczek
ze 2 h po obiedzie dostaje jakiś deserek później kolację
a już na sam koniec do spania mleko
czasami oczywiscie nie jest taka głodna , ale to czasami tylko bo generealnie je dużo więc wszytsko w sumie jest
ah no i zapomniałabym wspomnieć cze czasami tez w między czasie sie domaga
ale np nie raz ma tak ze zjada tylko jedno danie bo o tej 12 nie jest głodna więc albo zje samą zupę po drzemce albo 2 danie :-)