reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie

reklama
A mój mały Pan hrabia nie pija mleka w ogóle:szok:,czasami nawet kaszę ciężko mu wcisnąć, popsuł mi się chłopczyna.
Ale wcina wszystko inne co mu się zaserwuję, także jakoś dajemy radę z tym żywieniem, a że ma już 8 zębów to może gryść

Ja wczoraj zrobiłam Zochnie na podwieczorek kaszę jaglaną z jabłkiem i mm wg przepisu Agacio, ale mała tylko 2 łyżeczki zjadła z rozpędu, a reszta była bleeee:confused2:, jogurtów też nie lubi, budyń kiedyś jej zrobiłam na mm - też blee...

Za to kaszki z nestle i sinlac uwielbia, ale ile może tego jeść? z resztą drogie są... no i chlebek z masełkiem jest mniam mniam

ech

nawet obiad w takiej formie, ze wszystko jest osobno, też średnio jej podchodzi - wymieszane te same składniki w zupce sa smaczniejsze...

no i wychodzą jej krosteczki na buźce i nei mam pojęcia od czego:-(, myślałam, ze od białka, ale nie jadła jajka jakiś czas i wypryski i tak się pojawiały. Może banany teraz są bardziej sypane?? nie mam pojęcia, bo nic nowego nie dostaje

Jedno mleko tylko:szok::szok::szok::szok: u nas to do wczoraj było 5-6 a od wczoraj nie dostaje butli o 11 przed drzemką. jejku to chyba muszę więcej obciąć.

reklama
styna to czym Ty Nadinkę karmisz?? :-p
ja daję śniadanie (kaszka lub kanapki)
później ma zupke ,
po zupce drzemka i jak wqstaje je 2 danie :-p żarłoczek
ze 2 h po obiedzie dostaje jakiś deserek później kolację
a już na sam koniec do spania mleko
czasami oczywiscie nie jest taka głodna , ale to czasami tylko bo generealnie je dużo więc wszytsko w sumie jest :-p

ah no i zapomniałabym wspomnieć cze czasami tez w między czasie sie domaga :-p
ale np nie raz ma tak ze zjada tylko jedno danie bo o tej 12 nie jest głodna więc albo zje samą zupę po drzemce albo 2 danie :-)