reklama
bra00721
Fanka BB :)
kuźwa dlaczego kasuje mi wszystko co napiszę
jescze raz.... a więc Lenon mi strajkuje z jedzeniem, dalej zje wszystko co jej dam, ale ilościowo jak kurczaczek. nie ma szansy, by zjadła całą porcję, bo w trakcie jedzenia ciekawe jest wszystko tylko nie jedzenie. kot, pilot, kabelek, kubek, moje włosy, jej stopa itp itp nie chcę robic cyrków z latającymi łyżeczkami, więc jak juz nie chce to nie chce i daję spokoj, próbuję za godzinę. ale miło sie patrzy jak maluch zajada z apetytem... a tu co... klops, matka dojada. choc przyznaję, że mleczna owsiankę z bobovity dojadam z chęcią i bez pretensji ... mmmm...
jescze raz.... a więc Lenon mi strajkuje z jedzeniem, dalej zje wszystko co jej dam, ale ilościowo jak kurczaczek. nie ma szansy, by zjadła całą porcję, bo w trakcie jedzenia ciekawe jest wszystko tylko nie jedzenie. kot, pilot, kabelek, kubek, moje włosy, jej stopa itp itp nie chcę robic cyrków z latającymi łyżeczkami, więc jak juz nie chce to nie chce i daję spokoj, próbuję za godzinę. ale miło sie patrzy jak maluch zajada z apetytem... a tu co... klops, matka dojada. choc przyznaję, że mleczna owsiankę z bobovity dojadam z chęcią i bez pretensji ... mmmm...
lepidoptera
bra - u nas też gorszy apetyt, bez wyraźnej przyczyny
bra00721
styna nie w sytuacji gdy zjada 2 łyżeczki zupki ale ja nie z mamusiek które wmuszają, troche sie pogimnastykuję aby zjadła cokolwiek ale odpuszczam gdy przestaje otwierać buźkę. a robi to między np łapaniem sie za stopy a wołaniem za kotem
reklama
Przypomniało mi się dzisiaj że istnieje coś takiego jak bułka maślana...ale Igor wcinał. Byłam pewna że objedzony bułą nie zje obiadu,a on wsunął jeszcze kartofla i rybkę a w między czasie lizał kiszonego ogóra Zszokowało mnie dziś dziecię swoim apetytem:-)