reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie

Mój Igor wcinał ogórkową,ale co najlepsze tylko wodę.Jak zobaczył że coś innego jest na łyżce (ziemniak, marchewka) to od razu głowę odwracał! Pieczarek nie dawałam bo to w końcu grzyb.

reklama
A mi się dzieć buntuje i pięknie je ale tylko nasze obiady. Wczoraj zjadła 4 wielkie kopytka, zagryzła rogalem drożdżowym i klementynką. Słoiczki ja zjadłam :dry:

ee tam, pieczarki to nie grzyby, to mutanty na kupie hodowane :-D:-D:-D
u nas na pierwsze był krupnik, na drugie będą bitki z kaszą.Wersja dla prezesa nie przewiduje sosu mięsnego, tylko sosik z dyni i marchewki.

My jemy jogurciki w koncu, tzn od ponad tygodnia.. i smakuja bardzo :)) No i chyba sie wyregulowalo.. wiecie z czym..
Polecamy wszystkim, ktorzy jeszcze nie probowali :tak:
Sa teraz w promocji za 7.99 w Shleckerze

reklama