don_kichot
Fanka BB :)
on juz przed żłobkiem przestal jesc.... obawiam sie ze zamienia sie w niejadka (chyba ze jakies mega przerabane zęby wychodzą, bo przy tych pierwszych dwoch nie bylo problemu...) :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agacio Nadia też miała okres kiedy nic nie chciała jeść jedynie owoce jadła ale ja uważam że zdrowe dziecko nie da się zagłodzić. Po 4,5 godzinnej przerwie zgłodniała i zjadała wszystko co jej dałam. I im częściej próbowałam jej dawać cokolwiek tym gorzej było.A moje dziecko nie chce żywcem nic jeść pewnie po tej trzydniówce (cokolwiek to było) ja nie mogę się tak poprostu nie martwić i orzymrużyć na wszystko oko
Najwyraźniej cycuś jeszcze jej wystarcza a nie ukrywam, dość często z niego korzysta. Do końca 10 miesiąca wystarczą 3 posiłki i cycuś, potem wprowadzam jeszcze jeden posiłek i przestaniemy cycać w dzień, tak, żeby do roczku cycuś był tylko w nocy i tylko w razie większej konieczności w dzień. Zobaczymy co Jagódka na to