reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie

reklama
Maja jest taka pomarańczowa a soczków marchewkowych nie pije wcale. Kto Ja widzi, to mówi, ze marchew pije, a Ona je tyle tylko co w obiadku czasem ma. Może te malinowe i jeżynowe też tak skórę zmieniają?

Dziewczyny, Franek od tygodnia z górką nie chce za bardzo zjadać .... tzn w koncu mu wmuszam (wiem ze tak nie powinnam) i zjada, ale gdyby nie to, to nie chcialby nic do buziala wziąć :( macie tez tak?

Don, Maja nie ma takich chwil. Mlaska na widok jedzenia, a teraz nawet językiem tak strzela głośno jak jest głodna, a jest często. Zjada wszystko i każde, niczym nie pogardzi. Ma apetyt za siebie i za Mateusza. Mateusz od malutkiego był niejadkiem, oby Franio taki nie był, bo to przerąbane.

u nas generalnie problemu nie ma ale z papkami. jakieś takie sprawy do gryzienia nie ma szans.

ale wiem co mój brat przechodzi z niejadkiem. katastrofa.

ale don kichot może to chwilowe, może związane z nowym otoczeniem itp

don Lenka odpukac problemów z jedzeniem nie ma. zje wszystko, w każdej postaci, papkę, grudki, chrupka, kawalek jabluszka...wszystko.

reklama