reklama
Matusia
Fanka BB :)
No jasne jolek, że tak zrobię, ale to dopiero pierwsze wędrówki Majki po domu. Jak przyjeżdżamy do domu popołudniami, to raczej Majka tak nie baraszkuje po domu, bo idzie spać. W ten weekend jednak poznała wszystkie kąty naszego mieszkania, tylko pod łóżko Matiego jeszcze nie weszła, za to byłam tam ja i prawie na zawał zjechałam, jak ten burdel tam zobaczyłam. Pół soboty sprzątał i segregował zabawki dla "biednych dzieci".
don_kichot
U nas ostatnio masakra z mlekiem..... zjada 1/3 butli i juz nie chce....musze mu łyżeczką wlewać
karolq8
my tylko w nocy kaszke no i na kolacje trochu a tak w dzien nie ma mowy zxeby usta otworzyla
Alex2712
dziewczyny a powiedzcie mi czy jak robicie mleko mm z kaszką to taka np. z bobowity i ile dajecie tej kaszki, a i czy smoczek musi by,c ten specjalny do kaszki. Bo sie zastanawiam, czy może jak dodam trochę kaszki do mleka to Oli lepiej to wypije.
bra00721
alex ja daję 2 miarki kaszki jeśli zrobię 120 ml mleczka, a 4 miarki jeśli robie 210 ml. smoczki do kaszki wyrzuciłam, bo leciało zbyt mocno i Lenusia nie nadążała z połykaniem. dlatego "rozgryzłam" smoczek 2 , który był już niedobry i jest ok
reklama