reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
nie które wariacje smakowe które już na tym wątku były podane ....
fakt można już teoretycznie to ominąć ale było kilka propozycji pamiętam
fakt można już teoretycznie to ominąć ale było kilka propozycji pamiętam
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
basiek spoko moze byc ... bo ja dopiero wertuję 180 stronę i spisuję na której sa przepisy :/
więc czasochłonne to to jest.
a tak to tylko przeniosę posty z jedzonkiem na nowy temat :-)
aha tylko żeby faktycznie był bez komentarzy ;-)
więc czasochłonne to to jest.
a tak to tylko przeniosę posty z jedzonkiem na nowy temat :-)
aha tylko żeby faktycznie był bez komentarzy ;-)
Ostatnia edycja:
P
paulina007
Gość
PYSZNE DESERKI OWOCOWE OD STOVITU I WILCZKA FRUCIO
dziewczyny polecam dziś kupiłam 2,79 zł za słoiczek 200 g to się opłaca. mały zjadł cały. kupiłam w netto.
dziewczyny polecam dziś kupiłam 2,79 zł za słoiczek 200 g to się opłaca. mały zjadł cały. kupiłam w netto.
Bubbles
Fanka BB :)
Ale fajnie, ze bedzie temat z przepisami!
Myslalam o tym ze 3 dni temu, ze byloby dobrze zaproponowac taki watek
Dzieki basiekkk i Futrzaczku :*
Myslalam o tym ze 3 dni temu, ze byloby dobrze zaproponowac taki watek
Dzieki basiekkk i Futrzaczku :*
Ostatnia edycja:
Superowo, popieram popieram - czekalam na to ) Basiekk, Futrzaczku - :**
A wiecie co Polcia teraz 'wcinala' ?? Gar<l>aretke! Bo mielismy zrobiona w miseczce taka zwykla - owoce lesne - no i tak sie rzucala na nia, ze musielismy jej dac troszke, ale jej smakowalo!!
A wiecie co Polcia teraz 'wcinala' ?? Gar<l>aretke! Bo mielismy zrobiona w miseczce taka zwykla - owoce lesne - no i tak sie rzucala na nia, ze musielismy jej dac troszke, ale jej smakowalo!!
Bubbles
Fanka BB :)
Dziewczynki, ktoras z Was, chyba agacio pisala, ze klaruje maselko.
Tez to zrobilam i wiem, ze powstala na wierzchu piane nalezy wyrzucic, a reszta pod spodem to czyste maselko. Ale po tym plynnym maselkiem, na samym dnie zrobil sie taki bialy wodnisty serek jakby - co z tym? ja to wywalilam rowniez, ale nie wiem co to??
Tez to zrobilam i wiem, ze powstala na wierzchu piane nalezy wyrzucic, a reszta pod spodem to czyste maselko. Ale po tym plynnym maselkiem, na samym dnie zrobil sie taki bialy wodnisty serek jakby - co z tym? ja to wywalilam rowniez, ale nie wiem co to??
reklama