paulineczka1989
Czerwiec 2011
Agnieszka zabkow nie ma.. wiec nie wiem moze ta ząbki.. I ona od poczatku kaszek nie jada za duzo.. wiec nie mogła sie przejesc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tak już 3 miesiące może trochę lepiej.Butlę pije tylko na spaniu i to musi być już taki mocny sen, ale nie za mocny. Jak sen za słaby to budzi się widzi butlę i krzyk jak za mocny to nie ciągnie, kurcze ile to kombinowania jest. Spróbuj jogurtów u nas idą, Kaszki wogóle nie tyka żadnej, ani łyżeczką ani z butli.bombelq no tak.. ale ona mleka wogole nie chce mi pic.. jak widzi butle to ryk.. tylko na spiocha mi po troszke wypija...:-( a sniadanie i przed snem cos musze podac.. jak mleko ble, kaszka tez ble..