Agacio u nas dziś to samo obiadek mojej roboty(marchew,ziemniak,pietruszka,pierś z kurczaka,łyżka masła i trochę kaszki manny-gluten) i mała dokładnie to samo trzymała tyle w buzi że szok aż w końcu się poryczała i tle karmienia
reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
kamciu - a propos mrożenia czegokolwiek tak jest, że ponownie się tego nie robi, ale czytałam, żeby nie mrozić zupek z dodatkiem mięska, bo niby szybciej mogą się psuć... ale wg mnie to dziwne, skoro wszystko jest zagotowane a później zamrożone na kilka dni...
paula - pisałaś o tych kaszkach, ja mam smakową owocową z nestle i jest cukier :/ na razie nie daję
paula - pisałaś o tych kaszkach, ja mam smakową owocową z nestle i jest cukier :/ na razie nie daję
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a to nie wiedziałam z tymi zupkami ale watrto sie nad tym zastanowic
Agniieszka
Paulina a moze to ząbki? Ona juz ma? A moze po prostu przejadly jej sie te kaszki, ja Igorowi zrobilam tydz przerwy w kaszkach i teraz wcina jak szalony.
agacio ja sie przyznaje bez bicia ze nie codziennie daje Igorowi miesko.
agacio ja sie przyznaje bez bicia ze nie codziennie daje Igorowi miesko.
lepidoptera
moja mięska jeszcze wcale nie próbowała. Dziś dostała znowu dynię z ziemniakiem i dodałam do tego 1/2 żółtka wg zaleceń i na dwie raty zjadła ze 4 łyżeczki (super, bo całą porcję żółtka).
Nie słyszałam, żeby jak jest mięsko, to żółtka nie dokładać
Nie słyszałam, żeby jak jest mięsko, to żółtka nie dokładać
reklama