reklama
don_kichot
Fanka BB :)
dodaje troszke kaszki z glutenem do porannego karmienia
karolq8
Jaipur ale juz 6 miesiecy ma skonczone u emikkaa teraz idzie 7 miesiac a 2 sie wprowadza przy skonczonym 6 miesiacy bynajmniej bebiko
don_kichot
no wlasnie ja tez dodawalam zawsze kaszke (bez glutenu) do wieczornego karmienia... a teraz mam niby dodawac do kazdego...
wg mnie skończony 6 miesiąc, leci siódmy i od wtedy zaczyna się wprowadzać mleko następne tj. 2, no chyba,że właśnie może tak jak u nas było to za wcześnie,w sumie to nie jest sztywna granica,ale w tych "dwójkach" zmienia się skład i może malutkiego brzuszek jeszcze nieprzygotowany...
no poluję na same śliwki bo u nas był tylko mus śliwki + jabłko co tez powinno działać chyba...
no poluję na same śliwki bo u nas był tylko mus śliwki + jabłko co tez powinno działać chyba...
no już właśnie mój G wynalazł, zrobił zapas 8 słoiczków oby pomogłyemilka sliwki suszone sa z gerbera-dzis kupowalam
reklama
bra00721
podałam dzis Lence do posmakowania połowę biszkopcika (pierwszy raz) i tak się dziecię rozsmakowało, że popłakało się, kiedy M zabrał jej połowę tej z połowy (chcielismy tylko, aby posmakowała) mam nauczkę aby nie dawać smakołyków