reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie

reklama
don kichot, u nas jeden-dwa posiłki w ciągu dnia to kleik ryżowy, dodaję go do mm., oprocz tego kupiłam zupke z kaszką manną, za kilka dni kupie jakis deserek z kaszką

jaipur znowu nam odmładza dzidziolki :-D

don kichot my raz dziennie kasza jaglana z holle,zamierzam wprowadzic jej ryzowe-smakowe,ale nie wiem czy przejdzie bo jest problem z zaparciami, Mysle ze nie powinnas utuczyc malucha kaszkami:)

wg mnie skończony 6 miesiąc, leci siódmy i od wtedy zaczyna się wprowadzać mleko następne tj. 2, no chyba,że właśnie może tak jak u nas było to za wcześnie,w sumie to nie jest sztywna granica,ale w tych "dwójkach" zmienia się skład i może malutkiego brzuszek jeszcze nieprzygotowany...
no poluję na same śliwki :) bo u nas był tylko mus śliwki + jabłko co tez powinno działać chyba...:)

reklama
podałam dzis Lence do posmakowania połowę biszkopcika (pierwszy raz) i tak się dziecię rozsmakowało, że popłakało się, kiedy M zabrał jej połowę tej z połowy (chcielismy tylko, aby posmakowała) :) mam nauczkę aby nie dawać smakołyków :-D