reklama
stynka może Mała na diecie jest wiesz jakie są dziewczynki
Taaaaaaa też tak pomyślałam, tylko sęk w tym że wszystko inne wcina tylko to mleko jej nie idzie.
karolq8
Fanka BB :)
styna u nas to samo tylko ze ja na mm kaszek nie bardzo za to wszystko inne co ja jem to chetnie
bra00721
ja zdecydowałam sie podawać jednak mm pozostawiając przy tym pierś. mm je 4 razy dziennie po 120 ml, ale czasami nie zjada wszystkiego, w międzyczasie pierś, pierś tez jest przy zasypianiu.
no i co moge powiedzieć, tak jak robiła kupki co 2-3 dni, tak od środy jak podaje mm kupka jest codziennie.
nie powiem, bo ciężko mi z tym, ale z drugiej strony dobrze, że nie odrzuca butelki, bo za tydzień zaczynam studia i byłby kłopocik.
no i co moge powiedzieć, tak jak robiła kupki co 2-3 dni, tak od środy jak podaje mm kupka jest codziennie.
nie powiem, bo ciężko mi z tym, ale z drugiej strony dobrze, że nie odrzuca butelki, bo za tydzień zaczynam studia i byłby kłopocik.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Bra- dziewczyny mają racje mu tu się radzimy pytamy i odpowiadamy a decyzja ostateczna zawsze należy do rodziców :-) ale kotek nie wykręcisz się od jedzenia o nie ! dalej utrzymuj dobrze zbilansowaną dietę ok ?
bra00721
dzięki kochane pierś to dalej podstawa więc jesć dalej będę lepiej zmobilizowałyście mnie, jestem wam wdzięczna za wasze opinie i grzecznie sie do nich stosuję :*
i mam do was jeszcze pytanko : jak ustawiłyście pory karmienia? ja mam problem z tym kiedy podać deserek itp. przed mleczkiem źle, bo głodna, po mleczku źle, bo najedzona... macie w ogóle stałe pory karmień? u nas do tej pory był cycuś na żądanie... czy przespałam moment gdy powinno się to regulować?
i mam do was jeszcze pytanko : jak ustawiłyście pory karmienia? ja mam problem z tym kiedy podać deserek itp. przed mleczkiem źle, bo głodna, po mleczku źle, bo najedzona... macie w ogóle stałe pory karmień? u nas do tej pory był cycuś na żądanie... czy przespałam moment gdy powinno się to regulować?
Ostatnia edycja:
reklama
karolq8
bra u nas jest kolo 7-8 kaszka pozniej 10-11 kaszka 13-14 obiadek 16-17 deserek kolo 19 kaszka i spac czasem deserek dostanie kolo 10-11 a wtedy kaszke 16-17 tylko sama sie zastanawiam bo w jej wieku powinna 4 razy dostawac porcje mlecznatu wychodzi 3 czy noc tez sie liczy? bo nie mam jak wcisnac