reklama
karolq8
Fanka BB :)
mojej co bym nie dala wszystko zje nawet chlepa wyzebra a jak zuje jak daje maly kawaleczek do buzi
Alex2712
no i my mamy dzisiaj pierwszy raz za sobą, a mianowicie podałam dzisiaj synkowi jabłuszko bardzo mu smakowało i otwierał ładnie buźkę i domagał sie więcej.
Dzisiaj Oli za bardzo nie chciał pic mleczka. nie wiem dlaczego bo przez 3 dni ładnie pił.
a tak w ogóle to myślałam że jak podam mu mleko modyfikowane to będzie dłużej spał ale nic z tego budzi sie co 2 godziny-boże mam nadzieje, ze kiedys zacznie ładnie spać.
Dzisiaj Oli za bardzo nie chciał pic mleczka. nie wiem dlaczego bo przez 3 dni ładnie pił.
a tak w ogóle to myślałam że jak podam mu mleko modyfikowane to będzie dłużej spał ale nic z tego budzi sie co 2 godziny-boże mam nadzieje, ze kiedys zacznie ładnie spać.
basiekkk
Ania - moja też gryzie cwaniara, a zwłaszcza jak jest już najedzona i jej się nudzi, a jeszcze trzyma cycka w buzi.
Dziewczyny odkład zaczęłam podawać córci jakieś warzywka i owocki mamy mały problem z kupą. Wcześniej Marti robiła jedną solidną dziennie z reguły rano. A teraz robi o wiele rzadziej bo raz na dwa, trzy dni i taką gęstą, zbitą i chyba jest jej ją ciężko zrobić bo stęka niesamowicie. Podawać jej dalej owoce i warzywa ?
Dziewczyny odkład zaczęłam podawać córci jakieś warzywka i owocki mamy mały problem z kupą. Wcześniej Marti robiła jedną solidną dziennie z reguły rano. A teraz robi o wiele rzadziej bo raz na dwa, trzy dni i taką gęstą, zbitą i chyba jest jej ją ciężko zrobić bo stęka niesamowicie. Podawać jej dalej owoce i warzywa ?
Hope
podwójna mama :-)
U nas na samym cycu kupa co spanie i karmienie, jak dostaje dodatki do piersi to zrobiła się zdecydowanie rzadziej i gęstsza (z 10 na dobę do 3-4 na dobę). Z czasem wszystko się unormuje i z wiekiem będzie nawet jedna, dwie a podawać inne pokarmy stałe i tak będziesz musiała prędzej czy później ;-)
Dzieci przy kupaniu stękają dużo na wyrost, po prostu są naturalne i chyba myślą, że tak trzeba;-)
Dzieci przy kupaniu stękają dużo na wyrost, po prostu są naturalne i chyba myślą, że tak trzeba;-)
karolq8
U nas kupa odkad jemy inne rzeczy niz mleko jest jak u starego zazwyczaj raz albo dwa razy na dobe chyba ze zdarza sie jedna kulka to kilka razy nawet zrobi;P Niechce oszczadzac na pieluchach;P
Agniieszka
Dziewczyny powiedzcie mi czy to ja jestem jakas dziwna czy sie myle. Mianowicie moja tesciowa wpadla na pomysl zeby dac Igorowi gołębia bo to takie delikatne miesko, ja powiedzialam ze nie ma mowy ze on to do ust wezmie bo ja bym nawet tego widelcem nie dotknela.
reklama