Witam!!!Pisałam juz wcześniej pod hasłem, brak laktacji,Przegralam dziewczyny ta moja walkę z karmieniem piersią.Mój Maluszek nie chce ssać piersi.Ssie tylko wtedy jak chce się przytulić albo jak ma już pełny brzuszek.Za każdym razem jak tylko widzę że Maluszek jest głodny przystawiałam Go do piersi czasami zdzrzyło się że possał troszeczkę i zasnął ale jak juz się obudził to płakał i nie chciał ssać dłużej.Nie mam pojęcia nie pomogły herbatki laktacyjne ani piwo karmi.Co prawda jakiś pokarm w piersiach muszę mieć ale jest go niewystarczjąco dla mojego synka.Jak ściągam laktatorem to nawet raz zdarzyło mi sie że odciągnęlam 90ml a tak to ściągam 40ml.Nie mogę pozwolić sobie na częste odciąganie bo najzwyczajniej nie mam czasu.Mieszkamy z mężem i synkiem za granicą i nie możemy liczyć na niczyją pomoc.Nie wiem co mogę zrobić więcej żeby faktycznie mleka byklo więcej a mój Maluch chętniej ssał pierś.Zostanie butla choć muszę przyznać że z żalem serca to piszę.Tak bardzo chciałam karmić swoje dziecko piersią((((Dziękuję wszystkim za podtrzymanie na duchu i rady.DZIĘKI!!!!