reklama
Dziewczyny a jakie mleko modyfikowane polecacie? Musiałam małego dokarmić i kupiłam bebiko. No i kupy nie było 2 dni. Dzisiaj dałam kawałeczek czopka i mu ulżyło. Ale wiadomo, że to po tym mleku wiec zastanawiam się jakie kupić tym razem...
Z cyckami tragedia. Miękkie i prawie puste, Adaś się wkurza, że nic mu nie leci
Z cyckami tragedia. Miękkie i prawie puste, Adaś się wkurza, że nic mu nie leci
Sivle - ja też dawałam Bebiko i kupy nie było 2-3 dni i też na czopkach jechaliśmy. Zmieniłam na Bebilon Comfort i mamy 2-3 kupy dziennie. Pediatra stwierdziła, że Bebiko jest najtłustszym mlekiem na rynku i dlatego ciężko im się wypróżnić.
My stosujemy ENFAMIL. nie mamy zadnych przebojow generalnie poza wyjatkami.
no i skupilismy sie troche na tych wyjatkach i postanowilismy wyprobowac inne mleczko-BEBILON COMFORT. Po 3-ech dniach wycofalismy sie, bo zmiana byla na gorsze(prezenia, placz,niepokoj czesciej itc.).
no i na ENFAMIL na razie nie narzekam.
nawet kupke mamy juz regularne ( raz na dobe rano o stalej porze:-))
tylko jest to raczej najdrozsze mleczko(30 zl).
Wiktorek ma 2 m-ce.
no i skupilismy sie troche na tych wyjatkach i postanowilismy wyprobowac inne mleczko-BEBILON COMFORT. Po 3-ech dniach wycofalismy sie, bo zmiana byla na gorsze(prezenia, placz,niepokoj czesciej itc.).
no i na ENFAMIL na razie nie narzekam.
nawet kupke mamy juz regularne ( raz na dobe rano o stalej porze:-))
tylko jest to raczej najdrozsze mleczko(30 zl).
Wiktorek ma 2 m-ce.
ptaszyna83
Fanka BB :)
Joanna ja chcialam jednostronnie a z lewa piersia miewam klopoty (a to zastój a to kanalik zatkany i znów zastój) no i jest wlasciwie z 2 karmiona moja mała.
cass
Fanka BB :)
Dziewczynki, dzisiaj byłam u pediatry, która powiedziała że mamy na zaparcia doraźnie stosować syrop Duphalac-w dawce 2ml a nie czopki :-)
Dziewczyny mam pytanie, jak karmicie to z jednej piersi czy z 2? Ja do tej pory karmilam jednostronnie ale teraz musze uruchamiac tez 2 piers bo mala po 1 jest glodna.
U nas to samo. W dodatku odnoszę wrażenie że dzisiaj to i po 2 piersiach mały jest głodny. Chyba co godzinę na cycku wisiał. Masakra. Zasypiał przy cycu a jak zabierałam to od razu się budził i wrzask. Albo głodny albo potrzebuje mojej bliskości. Słodkie to jest ale nie kurcze cały dzień.
reklama
W takim razie spróbuje bebilon może podpasuje mojemu i nie będzie zaparć...
Strasznie nie chcę dawać sztucznego mleka ale ostatnio nie mam wyboru.
Maga76 mam to samo... dosłownie przed chwilą po paru godzinach nie karmienia na siłę przez pół godziny próbowałam coś odciągnąć bo dziecko głodne. I tak kropelka po kropelce...30ml. A jeszcze tydzień temu było z jednego cycka 100ml bez problemu ;(
Strasznie nie chcę dawać sztucznego mleka ale ostatnio nie mam wyboru.
Maga76 mam to samo... dosłownie przed chwilą po paru godzinach nie karmienia na siłę przez pół godziny próbowałam coś odciągnąć bo dziecko głodne. I tak kropelka po kropelce...30ml. A jeszcze tydzień temu było z jednego cycka 100ml bez problemu ;(
Podziel się: